Deze kerk in Friesland staat te koop op Funda en voor € 249.500 is hij van jou

Ben jij nog op zoek naar een nieuw stulpje? Dan hebben we wellicht een goede optie voor je gevonden. Er staat namelijk een heuse kerk op Funda en voor een bescheiden € 249.500 is hij al van jou. Het is misschien net even anders dan je gewend bent en je moet er zeker nog wat werk in stoppen, maar bedenk je eens wat je allemaal met die enorme ruimte (inclusief glas-in-loodramen) zou kunnen doen!

De kerk staat in Friesland en ligt aan het water. Ook bevindt de kerk zich aan een rustige weg en heeft hij een prachtig vrij uitzicht. Klinkt niet verkeerd, toch? Scroll snel door voor de foto’s.

Van buiten ziet het kerkje er onwijs schattig uit. Het pand heeft niet eens echt de vorm van een traditionele kerk, maar de tekst op de voorgevel verraadt toch op een subtiele manier dat er iets anders schuilgaat achter de voordeur…

En zodra je binnenkomt maakt de enorme hal die verwachting meer dan waard. Wat zou jij met deze ruimte doen? Je eigen gym? Je eigen bar? Of misschien maak je er wel gewoon een extra grote woonkamer van? Laat het ons weten in de comments op Facebook!

Naast een kerk, is het pand natuurlijk ook gewoon een woonhuis.

Hier zou je best een prachtige woonkeuken van kunnen maken toch?

Bekijk alle foto’s van de kerk op Funda.

Benieuwd hoe het is om te wonen in een kerk of wil je graag wat inspiratie opdoen? Wij bezochten Matty en Roel die de Sint-Michaelskerk ombouwden tot vakantiehuis. Check hier de binnenkijker! Of neem een kijkje naar deze andere kerk in Friesland, in het dorpje Jirnsum. Wat een pareltje!

Funda

Reageer op artikel:
Deze kerk in Friesland staat te koop op Funda en voor € 249.500 is hij van jou
Sluiten