Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Uncategorized 10 aug 2018

Interieur Crush: een lieve kattenposter (voor iedereen met droge humor)

Kattenliefhebbers opgelet! Dit schilderijtje is een echt hebbedingentje voor iedereen die dol is op katten en die droge humor kan waarderen. Want waarschijnlijk kunnen we het er allemaal over eens zijn: dit beeld is héél herkenbaar van elke kat. 

De tekst stay classy onder het katje dat met een uitgestrekt pootje haar private parts schoonlikt is wat ons betreft goud waard!  Het perfecte schilderijtje voor elke kattenliefhebber. Enne, misschien is ‘ie juist nog wel leuker om cadeau te geven. Want zo’n classy cadeau willen we toch allemaal?

kattenposter stay classy

Kattenposter met een knipoog

Het subtiele design van het katje heeft wel wat weg van de one line art trend en we love it. Dit schilderijtje staat erg leuk in je slaapkamer, maar ook in het toilet zal het grapje goed vallen. Door het zwart-witte design past het gemakkelijk in elke interieur. Of het nou een roze muur, of een donkerblauwe muur met gallery wall is.

Met of zonder lijst

Sommige posters komen ook helemaal tot hun recht zonder lijst. Dat geldt ook zeker voor dit exemplaar. Ook zonder de zwarte lijst is de afbeelding namelijk ontzettend goed te gebruiken. Klem ‘m dan bijvoorbeeld op zo’n ouderwets klembord, of met een punaise in een muur van kurk. Helemaal hip!

kattenposter stay classy

De kattenposter is te bestellen bij Etsy en is 297 mm x 210 mm. Een grappige poster voor de prijs van €7.95 en waar je gegarandeerd mee scoort bij je katten vrienden.

Meer katten in je interieur? No problemo:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur Crush: een lieve kattenposter (voor iedereen met droge humor)
Sluiten