Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 14 apr 2018

Voor crazy cat ladies: dit huisje voor je kat is héél stijlvol

Ben jij een crazy cat lady, maar houd je ook ontzettend van een mooi interieur? En ben je het met ons eens dat veel kattenspeeltjes stiekem best lelijk zijn? Goed nieuws: wij hebben het meest stijlvolle kattenhuis ooit gevonden.

Ja, wat ons betreft staan deze kattenhuisjes met stipt op nummer 1 als het gaat om stijlvol én praktisch. De catalodges zijn gemaakt van stevig karton én zijn gelamineerd, waardoor de leuke prints waar je uit kunt kiezen zo lang mogelijk mooi blijven. En extra leuk: als je er drie koopt, kan je ze aan elkaar vast maken. Door middel van een geperforeerde cirkel kan je namelijk zelf bepalen aan welke kant jij het gat wilt hebben. Zo maak je binnen een handomdraai een heus kasteel voor je kleine tijger.

Voor elk interieur

Het kattenhuis is verkrijgbaar in drie verschillende prints: wit marmer, een botanisch printje en een exemplaar dat wel iets wegheeft van Delfts blauwe tegels.

Hebben!

Je kunt een van deze stijlvolle kattenhuisjes kopen op de website van de webshop Catalodge. Je koopt één doos voor €14,90. Wil je er meteen drie aanschaffen? Dan krijg je een kortingsprijsje: voor €39,99 staan er drie fashionable kattenhuizen in jouw interieur.

Nog meer leuks voor je kat:

Wist je dat de IKEA sinds kort een hele collectie voor honden en katten heeft? Je kunt het vinden onder de naam LARVIG, wat Zweeds is voor harig. Onze favoriet: een kattenhuisje dat precies in de KALLAX kast past!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voor crazy cat ladies: dit huisje voor je kat is héél stijlvol
Sluiten