Merve Ozturk
Merve Ozturk Meubels & accessoires 15 sep 2020

Wil je hebben: een schattig kattenhuis met oren voor je dierenvriend

Katten vinden het fijn om in een afgesloten ruimte te kruipen. Daar voelen ze zich veilig in en kunnen ze zich lekker ontspannen. Als je wilt dat ‘ie zich écht thuis gaat voelen, geef ‘m dan zijn eigen kattenhuis. Goed nieuws: MADE heeft deze schattige kattenhuis mét oren en je dierenvriend gaat ‘m fantastisch vinden.

We weten allemaal dat katten het liefst in een oude, verschrompelde doos liggen. Maar dat wordt verleden tijd met deze geweldige kattenhuis van MADE.

Hebben: Tonka geweven kattenhuis mét oren

Tonka kattenhuis MADE
Bron: MADE

Statement in je interieur

Je houdt natuurlijk zielsveel van je dierenvriend. Maar helaas ligt er vaak van alles in je woning die je eigenlijk niet zo vindt passen bij je interieur. Met dit mooie kattenhuis hoeft dat niet meer. Het zorgt namelijk voor een echte statement in je huis, die je juist wílt zien.

Het Tonka kattenhuis met oren heeft een geweven design, is zwart van kleur en past perfect bij een Scandinavische en industriële woonstijl. Het allerleukste aan het kattenhuis zijn uiteraard de oorvormige details. Beeld je eens in dat je kat hier heerlijk in ligt te dommelen. Hoe schattig is dat?

Lees ook: Miauw! Dit zijn de populairste kattennamen van 2019

Neemt niet te veel ruimte in

Deze beauty is smal gemaakt (42 cm breed). Hij neemt dus evenveel ruimte in beslag als een gewone kattenmand maar heeft wel zijn voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat een kattenhuis de algemene gezondheid van je viervoeter verbeterd? En dat een kattenhuis extra bestendig is tegen de kou voor in de winter? Buiten dat ziet ‘ie er ook gewoon héél leuk uit. Een nieuw favoriet in huis dus.

Je koopt het geweldige kattenhuis mét oren voor nog geen €60 op MADE.com.

Op zoek naar meer om je huisdier te verwennen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Adviesjagers

Reageer op artikel:
Wil je hebben: een schattig kattenhuis met oren voor je dierenvriend
Sluiten