Kattenliefhebbers: kijk je ogen uit in dit ware kattenparadijs!

Katten-fans opgelet! Dit rijtjeshuis in Brooklyn is omgetoverd tot een echt kattenparadijs. De verlegen beestjes kunnen bij onverwachts bezoek zo snel mogelijk wegglippen. Oh ja, het huis is naast katten-fans ook voor de book lovers onder ons, maar ik denk dat ik je aandacht al te pakken had bij de lieve schattige beestjes…

Wat gebeurt er als een kunstenaar slash dichter slash professor samen met een bibliotheek beheerder opdracht geeft om een huis levendig te maken? Nou, ongeveer dit. Het bijzondere project is ontworpen door architectenbureau Barker Freeman Design Office. Kijk je mee?

enorme boekenkast

Je kunt wel zien dat hier een bibliotheek beheerder woont. Wat een enorme boekenkast in de muur! Het deed ons een beetje denken aan deze boekenkasten. Boven de muur gluipen onze nieuwsgierige poezenvrienden voorbij. Spot jij ze?

katten trap

Door de gehele woning is een doorlopende route voor de katten gemaakt. Speciale luikjes geven de beestjes toegang tot verschillende kamers op de tweede verdieping.

Ook leuk: deze stijlvolle kattenmanden voor in je interieur!

slaapkamer kattenluik

Heb jij het nieuwsgierig aagje al gespot? Ja! Daar rechts naast het bed. Super leuk dat de dieren zichzelf terug kunnen trekken in welke ruimte dan ook. Heb jij dieren in huis? Dit zijn de veiligste planten voor je huisdier.

Je zou denken dat dit ook speciaal voor de katten is, maar niets is minder waar. Dit is een eigen ontworpen kunstwerk door de bewoner van het huis. Het is een woonkamer verborgen achter een roze voordeur. Leuk feitje: deze deur is ook echt de voordeur van dit kattenhuis!

houten barstoelen

Zelfs in de keuken is plaats gemaakt voor boeken. Via de keuken heb je een mooi uitzicht naar buiten.

Meer zien

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Bron: Barkerfreeman.com

Reageer op artikel:
Kattenliefhebbers: kijk je ogen uit in dit ware kattenparadijs!
Sluiten