Kattenliefhebbers opgelet: je kijkt je ogen uit in dit ware kattenparadijs

Katten-fans opgelet! Dit rijtjeshuis in Brooklyn is omgetoverd tot een echt kattenparadijs. De verlegen beestjes kunnen bij onverwachts bezoek zo snel mogelijk wegglippen. Oh ja, het huis is naast katten-fans ook voor de book lovers onder ons, maar ik denk dat ik je aandacht al te pakken had bij de lieve schattige beestjes…

Wat gebeurt er als een kunstenaar slash dichter slash professor samen met een bibliotheek beheerder opdracht geeft om een huis levendig te maken? Nou, ongeveer dit. Het bijzondere project is ontworpen door architectenbureau Barker Freeman Design Office. Kijk je mee?

enorme boekenkast

Je kunt wel zien dat hier een bibliotheek beheerder woont. Wat een enorme boekenkast in de muur! Het deed ons een beetje denken aan deze boekenkasten. Boven de muur gluipen onze nieuwsgierige poezenvrienden voorbij. Spot jij ze?

katten trap

Door de gehele woning is een doorlopende route voor de katten gemaakt. Speciale luikjes geven de beestjes toegang tot verschillende kamers op de tweede verdieping.

Ook leuk: Bye bye lelijk plactic ding! 3 x Inventief de kattenbak verbergen

slaapkamer kattenluik

Heb jij het nieuwsgierig aagje al gespot? Ja! Daar rechts naast het bed. Super leuk dat de dieren zichzelf terug kunnen trekken in welke ruimte dan ook.

Heb jij zelf ook katten in huis? Goede vraag: welke planten zijn giftig voor katten?

houten barstoelen

Zoals we aan het begin van het artikel al zeiden, is dit huis niet alleen speciaal voor kattenliefhebbers ingericht. Er is namelijk ook veel ruimte te vinden voor boeken. Ja, zelfs in de keuken is plaats gemaakt voor (kook)boeken. Al zouden we het ons ook goed voor kunnen stellen dat deze boekenkasten het prima doen als wegkruipplekje voor de katten.

Via de keuken heb je een mooi uitzicht naar buiten, wat er voor zorgt dat de keuken heerlijk licht is. Je raadt het al: we zouden het geen straf vinden om in dit prachtige huis te wonen.

Meer van dit soort toffe huizen:

barkerfreeman.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Kattenliefhebbers opgelet: je kijkt je ogen uit in dit ware kattenparadijs
Sluiten