Merve Ozturk
Merve Ozturk Lifestyle 28 jan 2021

Zo kan je de kattenbak op een stijlvolle manier wegwerken in je interieur

We hebben naar verschillende manieren gezocht om de kattenbak op een stijlvolle manier te verstoppen in je interieur. Je kunt namelijk prima de kattenbak wegwerken zodat jouw woonstijl echt naar voren kan komen, maar je kat toch een eigen plek heeft om zijn behoeftes te doen. Lees je mee?

Je wilt natuurlijk graag dat je interieur er ook gewoon goed uitziet – zonder een opvallende kattenbak of krabpaal midden in de kamer. Om over die lucht nog maar te zwijgen… we komen met oplossingen.

Z贸 kan je de kattenbak op een stijlvolle manier verstoppen

1. In een plantenbak

Wil je nou echt een onopvallende kattenbak? Ga dan voor deze kattenbak en plantenbak in een. Je kunt ‘m overal in huis plaatsen en door er een plant op te plaatsen staat het ook nog eens prachtig ter decoratie in huis. Je kunt ‘m vinden op Bol.com.

2. Een mand

Manden worden vaak gebruikt als opslagruimte in de woonkamer. Je kunt verschillende formaten gebruiken en er zowel kleine accessoires als warme plaids in kwijt. Wat je er ook in plaatst, ze staan altijd leuk in je interieur.

Je kunt er dus zeker weten voor kiezen om een mand te gebruiken als kattenbak. Ga voor een stevige mand en zorg ervoor dat er niets doorheen kan vallen.

Lees ook: IKEA hack: creatieve DIY鈥檚 voor het bekende LACK tafeltje

3. Maak een kattenluik in een kast

Een hele handige manier om de kattenbak te verstoppen is door een gat te maken aan de zijkant van een kast. Maak hier een kattenluik van zodat je viervoeter en makkelijk doorheen kan.

Bij deze methode is het ook makkelijk om de kattenbak te verversen, je kunt namelijk gewoon de kastdeuren openen.

4. Duurzame kattenbak

Je kunt er ook voor kiezen om een kattenbak als meubel in huis te nemen, zoals het kastje hierboven. Zo gaat jouw kat helemaal in stijl naar het toilet en kun jij er ook woonaccessoires of kleine kamerplanten op kwijt.

5. Onder een dichte bijzettafel

Ook kun je de kattenbak tussen je bijzettafel zetten. Als je voor een bijzettafel met motieven gaat en ‘m goed in de ruimte plaatst zal de kattenbak niet meer opvallen.

Meer voor je dierenvriend

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo kan je de kattenbak op een stijlvolle manier wegwerken in je interieur
Sluiten