Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 19 feb 2018

Dit smalle appartement is dankzij de kastenwand ruimer dan je denkt

Is wonen in een smal appartement niks voor jou? Na het zien van dit design in Sydney denk je daar vast anders over! Dit smalle appartement, met een elegant zwart-wit thema, is dankzij de enorme kastenwand namelijk ruimer dan je denkt.

Dat een kleine keuken ook geen belemmering hoeft te zijn, bewijst deze fijne binnenkijker.

Zwart is een bold move, als je een smalle ruimte hebt. De donkere kleur laat een kamer namelijk al snel kleiner ogen. Maar tóch werkt het in dit appartement goed, dankzij de hoogglans finish en het contrast met het heldere wit.

Styletip:
een zwart-wit interieur kan door de koele tonen vaak wel een beetje warmte gebruiken, om meer sfeer te creëren. Hoe? Zo!

De enorme kastenwand (met dus zeeën aan opbergruimte) loopt helemaal door tot in de keuken, waar het naadloos aansluit op de kastjes. De achterwand is gemaakt van glanzend RVS, wat het licht ook weer mooi weerkaatst.

Een trap in het midden van het huis klinkt als een obstakel, maar door er een statement item van te maken, geeft het je huis juist persoonlijkheid. De glazen wanden zorgen bovendien voor een ruimtelijk gevoel – want natuurlijk noodzakelijk is als je smal of klein woont.

Meer zien?
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Decoholic

Reageer op artikel:
Dit smalle appartement is dankzij de kastenwand ruimer dan je denkt
Sluiten