Inspiratieboost: een open kast in de home office voor een clean effect

Inspiratieboost: een open kast in de home office voor een clean effect

Een opgeruimde home office is een absolute must voor je productiviteit tijdens het thuiswerken. Dit kun je doen door voor een minimalistisch interieur te gaan, maar er zijn meer opties. Een van de stijlvolste? Een open kast in de home office!

Mits je hem wel opgeruimd houdt natuurlijk… Tip daarvoor: stapelbare bakjes in allerlei leuke prints en kleuren. Scroll snel naar onderen voor wat voorbeelden!

Simon Watson
Earnest Home Co.

Al snel wordt gedacht dat een open kast voor een rommelig effect zorgt, omdat de individuele lades niet kunnen worden afgesloten. Maar dit ligt natuurlijk helemaal aan wat je in de kast zet. Als je verschillende dozen of bakjes naast elkaar zet in verschillende kleuren creëer je alsnog een rustgevend geheel.

Farah Pro
Hege in France

Je hoeft natuurlijk niet per se te kiezen voor mandjes en bakjes. Als je gaat voor verschillende items in hetzelfde kleurenpatroon zorgt dat ook voor meer eenheid. Zorg dan wel dat de rest van je home office voornamelijk uit neutrale tinten zoals zwart, wit en grijs bestaat!

Stadshem

Niet zo veel plek voor een hele kast? Een paar plankjes met wat leuke items volstaan ook al snel.

James Gardiner

Nooit meer iets missen van Roomed en altijd de mooiste interieur inspiratie? Volg ons op Facebook, Instagram en Pinterest!