Tip: interieur inspiratie opdoen in het Karwei huis in de 9 straatjes

Online shoppen is leuk, maar er gaat niets boven de producten écht voelen en bekijken. Dan weet je immers wat je in huis haalt, toch? Dat dachten ze ook bij Karwei. Karwei verkoopt namelijk steeds leukere items voor je interieur, al zeggen we het zelf. En om die items in het zonnetje te zetten, is het Karwei-huis geopend. Een pop-up inspiratiehuis met véél ideeën en trends.

Ondanks dat het Karwei-huis al twee weken open is, willen we er nog even aandacht aan besteden. Afgelopen week ben ik namelijk even langsgewipt, en wat is het leuk! Mocht je binnenkort gaan verhuizen (zoals ik) en inspiratie nodig hebben, dan is het Karwei-huis op dit moment dé place to be. Ook als je niet gaat verhuizen, trouwens. Want van alle mooie spullen gaan je handen vanzelf jeuken om iets in huis aan te pakken.

karwei huis amsterdam
karwei huis amsterdam
karwei huis amsterdam

Een wekelijkse make-over

Ook is er een ruimte die wekelijks een make-over krijgt door een bekende blogger of influencer. Voor de make-over van de ruimte laten de bloggers en influencers zich inspireren door de verschillende Style Statements die te vinden zijn in het huis, zoals pink, messing en fluweel. En laten dat nou precies onze favoriete statements zijn.

Elke week is er weer iets nieuws te zien in het huis. Over welke influencers we het hebben? @dehuismuts,@moderosaofficial, @interiorjunkie,@tanjavanhoogdalem,@dutchguy84 en @enter_my_attic. Geen kleine namen dus!

karwei huis amsterdam
karwei huis amsterdam

Workshops en interieuradvies

Elke woensdag- en vrijdagmiddag kun je meedoen aan verschillende workshops. Zo volgde ik onlangs een ontzettend leuke workshop bloemschikken van Jennifer Laarman. Het resultaat: een prachtig veldboeken dat ik helemaal gratis mee mocht nemen.

Daarnaast kun je je aanmelden voor gratis interieuradvies van een Karwei-styliste op zaterdagen. Voor het volledige aanbod van de workshops en interieuradviezen en om je aan te melden, kijk je op www.karwei.nl/karweihuis.

karwei huis amsterdam
karwei huis amsterdam

Openingstijden van het KARWEI-huis:

Maandag              12.00 – 18.00 uur
Dinsdag                10.00 – 18.00 uur
Woensdag            10.00 – 18.00 uur
Donderdag           12.00 – 20.00 uur
Vrijdag                  10.00 – 18.00 uur
Zaterdag               10.00 – 18.00 uur
Zondag                 12.00 – 18.00 uur

Je kunt het huis bezoeken van 13 oktober tot en met 29 november 2018. Het adres is Runstraat 25, Amsterdam. Wat ons betreft helemaal Roomed-proof!

Zo mooi: in de najaarscollectie van Karwei zien we veel ronde vormen én roze fluweel

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Tip: interieur inspiratie opdoen in het Karwei huis in de 9 straatjes
Sluiten