Dit karaktervolle zolderappartement heeft de perfecte mix tussen wit en kleur

Een zolderappartement inrichten kan lastig zijn, vanwege het schuine plafond en tussenliggende balken. Máár je kunt deze ‘beperkingen’ ook in je voordeel laten werken. De bewoners van dit appartement hebben de karakteristieke elementen juist benadrukt en de perfecte balans gevonden tussen wit en kleur.

Psst: heb je het prachtige zolderappartement van Hans en Roberto in Utrecht al gezien?

Knus, niet waar? Elk hoekje is optimaal gebruikt om zo veel mogelijk ruimte te behouden. De basis bestaat uit wit en rustige tinten, terwijl er uitgepakt is met de accessoires. Op deze manier kun je gemakkelijk de hoeveelheid kleur doseren in je interieur. Denk aan kussens, bloempotjes of een toffe lampenkap.

Vind je het lastig om het juiste kleurenpalet te kiezen? Lees dan dit artikel met handige tips.

Met een gasfornuis kun je een statement maken in je keuken. En met open plankjes voeg je extra sfeer toe. Plaats hier je mooiste servies op, elegante flesjes en je favoriete kookboeken.

Hoe leuk zijn de kleine trappetjes die door het zolderappartement lopen? Met authentieke elementen geef je een interieur meer karakter. Maak hier dan ook gebruik van en benadruk deze details – zonde om het niet te doen.

Meer zien?
Dit appartement heeft nog meer leuke, verborgen hoekjes en verrassende accessoires. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Nooks

Reageer op artikel:
Dit karaktervolle zolderappartement heeft de perfecte mix tussen wit en kleur
Sluiten