Jaime Andreas
Jaime Andreas Shopping 12 mei 2020

Dit zijn 7 coole industriële kapstokken voor in je interieur

Ben je uitgekeken op je huidige kapstok? Of zoek je naar een manier om de entree van je huis net wat interessanter te maken? Een mooie kapstok industrieel kan je entree een krachtige en robuuste look geven. Wij laten een aantal mooie voorbeelden zien.

De entree van je huis is een ruimte waar je niet veel tijd spendeert. Toch is het fijn een goede eerste indruk te maken bij visite door je hal een goede look te geven met een gave kapstok.

> Lees ook: 6 manieren om de hal een persoonlijke touch te geven

7 leuke industriële kapstokken

kapstok industrieel ikea
Bron: IKEA

Met bankje

Deze stalen kapstok met bank van IKEA staat goed in ieder interieur. Het is een functioneel meubel dat gebruikt kan worden als kapstok, bankje en schoenenopberger. Het dikke stalen frame zorgt ervoor dat de kapstok er stoer uitziet.

Hebben? Deze kapstok van IKEA is €79,95.

wandkapstok hout en staal
Bron: Home24

Donker hout

De combinatie van donker hout met staal staat nooit verkeerd. Het donkere hout geeft het staal een warmere look, maar door het staal ziet de kapstok er nog steeds industrieel uit.

Hebben? De wandkapstok van Home24 kost €149,99.

kapstok industrieel
Bron: Home24

Zilverkleurig

Met drie haken is dit geen grote kapstok, maar wel perfect voor wanneer je een klein huishouden hebt. De zilveren kleur en de hoekige haken maken deze kapstok erg uniek en robuust.

Hebben?De zilverkleurige kapstok van Home24 is €39,99.

kapstok zwart staal MADE
Bron: MADE

Ook voor schoenen

Ook bij deze kapstok van MADE kun je weer handig je schoenen kwijt. De zwarte stalen kapstok is lekker klein, maar groot genoeg voor flink wat jassen en schoenen. De kapstok heeft een beetje een kleedkamer vibe.

Hebben? Deze handige kapstok is €119,-.

wandkapstok met hout en staal
Bron: WoonExpress

Hout en staal

De bovenstaande kapstok lijkt op de kapstok met donker hout van Home24, maar wat deze kapstok zo gaaf maakt is het frame dat eerder een donkergrijze kleur heeft. In combinatie met het hout geeft het toch een ander gevoel dan zwart staal met hout.

Hebben? De kapstok van WoonExpress is €159,-.

wandkapstok met veel haken
Bron: Leen Bakker

Simpel, maar stoer

Met deze wandkapstok heb je geen groot stalen frame. De kapstok is heel simpel, maar heeft toch die stalen en houten elementen die het industrieel en interessant maken. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar heeft ook veel haken.

Hebben? De wandkapstok van Leen Bakker is €59,99.

garderoberek voor entree
Bron: Blokker

Aangetast hout

Ook tof vinden wij deze kapstok met aangetast houten look. De kapstok is ook heerlijk breed waardoor het echt een statement meubel in je entree kan zijn. Het neemt veel ruimte in, maar dan heb je ook wat. Perfect voor mensen met veel jassen en schoenen om op te bergen.

Hebben? De kapstok van Blokker is €99,99.

We hebben nog veel meer toffe interieurfinds voor je:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn 7 coole industriële kapstokken voor in je interieur
Sluiten