In dit kantoor in België werk je op een stapel balken

Werken doen wij het liefst op een inspirerende plek. Daar voel je je immers happy en presteer je het best. Daarom hebben succesvolle bedrijven zoals LinkedIn of Red Bull vaak de mooiste en leukste kantoren. Maar een stylish en inspirerend kantoor is niet alleen weggelegd voor grote bedrijven. Kijk bijvoorbeeld maar naar dit kantoor in België. Vroeger functioneerde het gebouw als stal, nu is het door Studio Farris Architects omgetoverd tot een lichte en moderne werkplek. Hoogtepunt van het kantoor is uiteraard de balkenconstructie, die het hart van het kantoor vormt.

Ben jij niet zo’n geluksvogel die elke dag naar een hip en vrolijk kantoor gaat? Dan kan je twee dingen doen. Of je neemt ontslag of je pimpt je kantoor zodat het een hele toffe werkplek wordt!

Het is natuurlijk zonde om zo’n mooie schuur te slopen. Daarom besloten de architecten het exterieur helemaal in oude staat te herstellen. Ze zorgden alleen voor een nieuw dak en een aantal extra ramen. Dat laatste is vooral belangrijk voor een productieve werkdag. Werk je veel thuis? Dan hebben we een aantal tips waarmee jij jouw productiviteit verhoogt.

In tegenstelling tot de buitenkant heeft het interieur een heel eigentijdse look door de betonnen vloer en de strakke muren. Maar het letterlijke hoogtepunt is de constructie van houten balken. In plaats van een extra verdieping toe te voegen kozen de architecten voor dit kunstzinnige bouwwerk. Bovenop vind je een aantal werkplekken, terwijl er beneden vergaderd kan worden. De uitstekende balken zien er niet alleen stoer uit, maar ze kunnen ook nog gebruikt worden als een boekenkasten. Handig!

Bekijk ook de meeste coole plekken om te werken.

www.designboom.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
In dit kantoor in België werk je op een stapel balken
Sluiten