Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Wooninspiratie 23 dec 2018

Kamerplanten in je interieur: zo stijl je de leukste kamerplanten

Kamerplanten: we hoeven je vast niet meer te vertellen dat wij er he-le-maal verliefd op zijn. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. En op allerlei manieren kan je ze verwerken in je huis. Maar doe vooral zelf niet te veel moeite, want wij vertellen je wel hoe je ze kan stijlen.

Wij doen onze plantspiration altijd op met Instagram posts. En laat daar meteen een dosis stijl inspiratie bij aan te pas komen voor je eigen urban jungle.

Zo stijl je je kamerplanten in je interieur

Aan een kledingrek

Wie zegt dat een kledingrek alleen is bedoeld voor kleding? Je planten hangen er misschien nog wel beter bij aan zo’n rek dan je geliefde kleertjes. Wij zeggen: probeer het eens voor wat sfeer in de slaapkamer.

Hang ze op

Hangplanten: we love it! Hang ze op in deze leuke macramé plantenhangers of doe ze in een andere leuke hanger. Complimentjes gegarandeerd!

Maak je eigen plantenlab

Zet al je planten bij elkaar op een tafel en zet er leuke accessoires bij, zoals op onderstaande foto. Ook leuk om plankjes op de muur te hangen waar je bijvoorbeeld deze schattige olifanten plantenpotjes (met plant natuurlijk) op zet.

Creëer een planten wall

Dit is de nieuwe gallery wall waar we zo fan van zijn. Maar dan dus met planten. Maak je planten op een originele manier vast aan de muur en creëer zo je eigen planten wall!

Op de grond

Deze is misschien voor de hand liggend, maar mag zeker niet ontbreken. Een mooie, grote plant op de grond geeft namelijk meteen een boost aan je interieur. Het doet het altijd goed en staat ongetwijfeld prachtig!

Op een trappetje

Onze grote favoriet de laatste tijd: de trap. Je kan er werkelijk álles mee. Als nachtkastje, maar ook als boekenkast of dus voor je planten. Say no more. Wij zijn om!

Op een krukje

Ook een krukje is meer dan alleen iets om op te zitten. Je plant kan er namelijk ook prima op vertoeven. En waarom ook niet? Want het ziet er super leuk uit.

Er zijn dus genoeg manieren hoe je je planten kan stijlen. En wanneer je ze in een mooie pot doet, kan er eigenlijk niks mis gaan. Prachtig op de vensterbank of iedere andere plek in huis!

Meer lezen over kamerplanten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kamerplanten in je interieur: zo stijl je de leukste kamerplanten
Sluiten