Kamerplanten online kopen? Dit zijn de leukste websites voor jouw kamerplant

Kamerplanten online kopen is makkelijk en comfortabel: je hoeft er je velvet stoel niet voor uit te komen. Je kunt de kamerplanten shoppen wanneer het jou uitkomt, en vaak ook laten bezorgen waar het jou uitkomt. Ideaal! Wij zetten onze favoriete websites om onze urban jungle aan te vullen graag voor je op een rijtje.

Want over één ding zijn we het allemaal eens: je kunt nooit genoeg planten in huis hebben.

Kamerplanten online kopen doe je bij deze websites:

View this post on Instagram

GREEN COMBI-DEAL | Maak je interieur nog groener met deze leuke planten combi. Tip: zet bijvoorbeeld de anti-snurk plant in je slaapkamer en de Marantha in de woonkamer. #greenlifestylestore #onlineshop #plants #greenlovers #green #interior #greenliving #combideal #crazyplantlady

A post shared by Green lifestyle store 🌱 (@greenlifestylestore) on

Green Lifestyle Store

Bij de Green Lifestyle Store shop je jouw kamerplant meteen met een bijpassende stijlvolle pot volgens de allerlaatste trends. De planten worden verstuurd in een plantvriendelijke verpakking (dit hebben we persoonlijk getest!) en de planten komen vers van de kweker, waardoor er altijd prachtige planten in jouw interieur komen te staan.

Ook fijn: bij elke plant krijg je een blaadje met informatie over de plant. Verzorging, standplaats, je weet precies wat de plant fijn vindt. Zo zorg je er dus voor dat je extra lang kan genieten van je nieuwe plantje.

View this post on Instagram

Een plant in een pot van gerecycled leer.. 😇🌿🍃 Wat vinden jullie ervan? . . . Your plants in a recycled leather design pot. 😇🌿🍃 Do you like it?

A post shared by Plantje.nl (@plantje.nl) on

Plantje.nl

De website plantje.nl vinden we alleen al leuk door zijn te schattige naam. Wij zijn vooral verliefd op de speciale ecosystemen die ze verkopen. Je koopt dan een plantje in een weckpot die je minimaal hoeft te verzorgen. Ideaal voor mensen die wel groen in huis willen, maar eigenlijk niet zo goed met planten zijn.

View this post on Instagram

I like big plants and can not lie 🌿! This picture by @buckert87 made us giggle a bit. Which of these green amigo’s is on your wishlist? ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #plantsome #plants #wishlist #plantlife #plantfever #plants #plantlovers

A post shared by Ready for a new 🌱? (@plantsome) on

Plantsome

Plantenwebshop Plantsome geeft alle planten een naam. Zo heb je dus zomaar een Nina, Alfredo, Jeroen of Anny in huis staan. En stiekem vinden we dat hartstikke leuk. Daarnaast heeft de website ook de mooiste foto’s van alle planten en ziet de website er gewoon heel stijlvol uit. Iets waar wij zeker op letten als we een website bezoeken.

En heel fijn: als een plant huisdiervriendelijk is, dan staat er een plaatje van een kat bij. Zo zie je dus in één oogopslag of je de plant aan kunt schaffen, of dat je nog even verder moet zoeken naar jouw nieuwste aanwinst. Je kunt zelfs de optie aanklikken dat je alleen voor huisdiervriendelijke planten gaat. Die optie zou elke website moeten hebben!

View this post on Instagram

My favorite spot in our house…. www.replant.nl ✈️Sending all over Europe

A post shared by REPLANT special plants (@replantnl) on

Replant

Op zoek naar een kamerplant die nét even iets bijzonderder is dan de gemiddelde kamerplant die je in een tuincentrum koopt? Neem dan eens een kijkje bij Replant. Deze plantenwebsite heeft bijzondere planten, potten en accessoires.

Nog meer lezen over mooie kamerplanten?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Kamerplanten online kopen? Dit zijn de leukste websites voor jouw kamerplant
Sluiten