Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 7 feb 2021

Ook in de Lidl folder week 6 vinden we weer leuke groene kamerplanten in pot

Dat wordt weer rennen naar de Lidl, want ook in de Lidl folder week 6 2021 staan er verschillende kamerplanten deals waar we heel blij van worden. Wij hebben alle aanbiedingen onder de loep genomen, en vertellen we voor welke aanbieding jij moet gaan.

Wat ons betreft kan je namelijk nooit genoeg kamerplanten in huis hebben. Er is altijd nog wel een extra plekje te vinden om het huis groener te maken.

Kamerplanten uit de Lidl folder week 6 2021

De kamerplanten die er voor ons het meeste uitspringen, zijn de groene kamerplanten in pot. Deze blauw/witte decoratieve pot vinden we namelijk écht heel leuk. Een vrolijke touch in je interieur – want dat kunnen we allemaal wel gebruiken met deze sombere dagen.

lidl folder week 6 2021
Bron: Lidl folder week 6

De kamerplanten uit de Lidl folder week 6 2021 koop je voor slechts €4,49. De plant komt in potmaat 12 en heeft een hoogte van ongeveer 25 centimeter.

We zien onder andere een Aloë Vera, Peperomia en Sanseveria in de folder staan. Allemaal makkelijke kamerplanten die niet veel verzorging nodig hebben. Ideaal! Deze kamerplanten kan je vanaf woensdag 10 februari 2021 bij de Lidl vinden. Meer aanbiedingen vind je in de folder.

In huis halen: de 8 makkelijkste kamerplanten (voor dummies)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ook in de Lidl folder week 6 vinden we weer leuke groene kamerplanten in pot
Sluiten