Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 20 dec 2020

Meer groen? Haal nog voor 2021 deze vetplanten uit de Lidl folder in huis

2020 was nou niet echt een top jaar. Ons advies om negatieve gedachtes te bestrijden, is meer groen in huis halen. Kamerplanten werken positief op je gemoedstoestand, je wordt er productiever door én het staat gewoon gezellig. In de Lidl folder week 52 vind je precies wat je nodig hebt.

Namelijk: leuke kamerplanten voor een klein prijsje. Kijk, daar worden we nou gelukkig van.

Kamerplanten in de Lidl folder week 52

lidl folder week 52 2020
Bron: Lidl folder week 52

Wat ons meteen opviel, zijn de leuke keramieken potjes waarin deze vetplanten verkocht worden. We spotten een grijze, groene en roze pot, waardoor er altijd wel een kleurtje tussen zit die goed in de smaakt valt bij jou in huis. Persoonlijk ga ik voor de groene, welke keuze maak jij?

De vetplanten uit de Lidl folder week 52 2020 liggen in de winkels vanaf 21 december, dus je kunt ze meenemen als je naar de winkel gaat voor jouw kerst-boodschappen. De planten kosten €2,99 per stuk. Meer kamerplanten check je in de folder van deze week.

Vetplanten verzorgen

Het fijne van deze kamerplanten, is dat je ze bijna niet dood kunt krijgen. Ze kunnen alleen niet tegen té veel water – maar als je ze een keer een weekje vergeet (of een maand), dan vinden ze dat prima.

Kan je meer tips voor de verzorging van vetplanten gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij de volgende artikelen:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meer groen? Haal nog voor 2021 deze vetplanten uit de Lidl folder in huis
Sluiten