Horen, zien, zwijgen: deze vetplantjes staan deze week in de Lidl folder

Nieuwe week, nieuwe folderaanbiedingen. We hebben weer iets leuks voor je gespot, dit keer in de Lidl folder week 51 2020. Ken je de drie aapjes die horen, zien en zwijgen uitbeelden? Deze week koop je bij de Lidl vetplanten met dit soort aapjes.

De potjes hebben een bruin-gouden finish, en de uitstraling van de aapjes is zo leuk en ondeugend.

kamerplanten lidl folder week 51 2020
Bron: Lidl folder week 51

Vetplanten uit de Lidl folder week 51 2020

Het gaat echt om mini-vetplanten, en dat maakt ze zo schattig. Je koopt de planten in potmaat 7, en inclusief de pot zijn de plantjes ongeveer 10 centimeter hoog. Dat maakt ze ook uitermate geschikt om ze tússen je grote kamerplanten neer te zetten, en zo diepte te creëren.

Per stuk kosten de aapjes met vetplanten €2,50. Wil je de hele set kopen? Dan ben je dus maar €7,50 kwijt. Ook leuk om bijvoorbeeld de hele set in de vensterbank neer te zetten.

Je kunt de aapjes met vetplanten vanaf woensdag 16 december in jouw dichtstbijzijnde Lidl winkel vinden.

Tip: als je niet zulke groene vingers hebt en de vetplantjes het niet lang overleven in jouw huis, dan kan je de gouden potjes altijd nog gebruiken voor waxinelichtjes. Ben je wel vastberaden om de vetplanten een zo lang mogelijk leven te schenken? Check dan dit artikel eens: 6 tips om je op weg te helpen met het verzorgen van vetplanten.

Deze en meer aanbiedingen in de Lidl folder week 51 bekijken? Hier vind je de folder van deze week.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Horen, zien, zwijgen: deze vetplantjes staan deze week in de Lidl folder
Sluiten