Sharon van der Werf
Sharon van der Werf | LinkedIn Shopping december 14, 2019

Wat een beauty! Bij Lidl scoor je deze week een prachtige orchidee in glas

Voor iedereen die nog op zoek is naar hét perfecte kerstcadeau: in de Lidl folder week 51 2019 staat een 2-taks orchidee in glas. Deze kamerplanten zijn een makkelijke, stijlvolle manier om meer kleur in huis aan te brengen. Enne, als cadeau valt deze mooie plant altijd goed in de smaak. Dat wordt punten scoren met Kerst!

Voor de kamerplanten uit de Lidl folder mag je ons altijd wakker maken. De planten hebben een lage prijs en zijn van goede kwaliteit. Ik kan je persoonlijk vertellen dat mijn woonkamer vól staat met kamerplanten uit de Lidl folder. En voor deze prachtige orchidee maak ik graag een nieuw plekje vrij.

Kamerplanten uit de Lidl folder week 51 2019

Deze week staat er dus een prachtige orchidee in de Lidl folder week 50. Deze kamerplanten met bloemen hebben een klassieke uitstraling, maar krijgen door het glas waarin ze verkocht worden juist een meer moderne look.

De potmaat van de orchidee is circa 12 centimeter, en de hoogte van het glas maar liefst 70 centimeter. Vanaf woensdag 18 december liggen deze 2-taks orchideeën in glas in de winkels voor een mooie prijs van €12,99. Je vindt meer informatie over deze actie in de Lidl folder van deze week.

Meer aanbiedingen uit de Aldi en Lidl folder?

Op zoek naar nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder en Lidl folder van deze week? Dan is het een goed idee om onze folder finds eens te checken. Elke week delen wij de beste aanbiedingen voor je interieur van onze favoriete budgetwinkels. De folder finds van week 51 vind je hier: de beste deals uit de Aldi folder en Lidl folder van week 51.

Liever de folder finds van vorige week teruglezen? Deze aanbiedingen zijn alleen dit weekend nog geldig, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Dit zijn de beste deals uit de Aldi folder en Lidl folder van week 50.

Reageer op artikel:
Wat een beauty! Bij Lidl scoor je deze week een prachtige orchidee in glas
Sluiten