Hebben! Nu ook bij de Lidl talloze kerststerren voor een klein prijsje

Twee weken geleden stond de Aldi folder vól met kerststerren, en deze week is het raak bij de Lidl. In de Lidl folder week 50 2019 staan mini-kerststerren, medium kerststerren en zelfs extra grote kerststerren. En zoals we van onze favo budgetwinkel gewend zijn worden ze verkocht voor een fijn prijsje.

Zodra het december wordt, halen wij graag meerdere kerststerren in huis. Hoe je het ook wendt of keert: kerststerren in huis doen ons alvast denken aan die heerlijke kerstsfeer waar we geen genoeg van kunnen krijgen.

We hoeven daarom ook vast niet te vertellen dat we het héél warm krijgen van deze kamerplanten aanbieding uit de Lidl folder week 50 2019. Omcirkel woensdag 11 december maar vast in je agenda.

Kamerplanten uit de Lidl folder week 50 2019: Kerststerren

Je hebt keuze uit de volgende varianten van de kerstster:

  • Mini-kerstster. De potmaat van deze kerstster heeft diameter 6cm, en is ongeveer 16 cm hoog. Prijs per stuk: €0,79.
  • Kerstster. De normale kerstster scoor je met potmaat 12. Deze variant is ongeveer 34 cm hoog. Prijs per stuk: €1.99.
  • Extra grote kerstster. Wil je dit jaar een extra grote kerstster in huis? Ga dan voor potmaat 17. De kerstster die je dan in huis haalt is ongeveer 46 cm hoog. Da’s bijna een halve meter! Wij zouden het wel weten voor die prijs per stuk: €3,99.

Veel mensen gooien de kerstster na de feestdagen weg. Zonde, want met de juiste verzorging kan de kerstster wel enkele maanden in huis staan! Wil je weten hoe je de kerstster het beste kunt verzorgen? Alles over de kerstster verzorgen: zo houd je ‘m het langst mooi.

Meer moois uit de Aldi en Lidl folder?

Ben jij altijd op zoek naar goedkope koopjes uit de Aldi en Lidl folder? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Elke week scoren we precies die koopjes in onze Aldi en Lidl folder finds. De folder finds van deze week vind je hier: De beste deals uit de Aldi folder en Lidl folder finds voor je interieur week 50.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Hebben! Nu ook bij de Lidl talloze kerststerren voor een klein prijsje
Sluiten