Voor deze planten wil je woensdag écht even langs de Lidl gaan

Naast alle black friday aanbiedingen die ons al om de oren vliegen, hebben wij toch nog even de tijd genomen om de kamerplanten uit de Lidl folder week 48 te bekijken. En da’s maar goed ook, want we vinden de actie van deze week als vanouds weer geweldig om te delen. Kamerplanten op stam voor een wel héél klein prijsje.

Met deze kamerplanten op stam bedoelt Lidl overigens geen mini-boompjes (zoals wij in dit artikel over kamerplanten op stam wel bedoelen). De actie uit de Lidl folder is net een tikkie anders: kamerplanten op een mosstok.

Kamerplanten op stam uit de Lidl folder week 48

Een mosstok zorgt ervoor dat bepaalde klimplanten zoals een Scindapsus omhoog kunnen blijven groeien. Zie het als een boom of tak, waar de plant in de natuur ook tegenaan zou klimmen. Een boom in huis halen, dat gaat misschien wat minder makkelijk. Een mosstok is daarom een leuk en goedkoop alternatief om je planten toch te laten klimmen.

We zien onder andere de Scindapsus (of Epipremnum Aureum) en de Syngonium in de Lidl folder week 49 staan, maar misschien staan er nog wel meer soorten kamerplanten inde winkel. De planten komen in potmaat 15, en zijn op het moment dat je ze koopt ongeveer 5 centimeter groot. De mosstok zal niet meer groeien, maar de plant kan ongetwijfeld nog hoger worden dan dat ‘ie op dit moment is.

Vanaf woensdag

De prijs is – zoals wel vaker bij de kamerplanten uit de Lidl folder – ongelofelijk laag. Deze planten haal je namelijk al in huis voor slechts €3,99 per stuk. Zulke goedkope kamerplanten zie je niet vaak. Vanaf woensdag 25 november in de winkels, en hier check je de folderpagina waar je kamerplanten op staan.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Voor deze planten wil je woensdag écht even langs de Lidl gaan
Sluiten