Dierenliefhebbers opgelet: hier scoor je deze week een dierenpot met plantje

Op safari in Afrika zit er dit jaar niet meer in – dus we zijn massaal op zoek naar andere manieren om de big five naar ons eigen interieur te krijgen. Deze aanbieding uit de Lidl folder week 47 is daarom speciaal voor iedereen die wel van een beetje dierenprint in zijn of haar interieur houdt.

We hebben deze potjes nog nooit eerder in de Lidl folder zien staan (of hebben we ‘m toen gemist?), wat het extra leuk maakt. Er is altijd wel ruimte voor nieuwe kleine plantjes in ons interieur.

kamerplanten lidl folder week 47 2020
Bron: Lidl folder week 47

Kamerplanten uit de Lidl folder week 47

Er zijn verschillende dieren waar je uit kunt kiezen. Zo zien we onder andere een leeuw, giraffe, tijger en olifant. Persoonlijk ben ik fan van de zebra, die ziet er enorm schattig uit.

Het lijkt alsof het potje zacht is, maar dat durf ik niet met 100% zekerheid te zeggen. Er is maar één manier om daar achter te komen: woensdag 18 november je boodschappen bij de Lidl halen. Je neemt deze mini-plantjes met dierenpot namelijk al mee voor slechts €2,49.

We zijn erg benieuwd of jij zo’n dierenpot in jouw interieur neer zet, of dat je toch liever voor een wat minimalistischere pot gaat.

Meer over kamerplanten lees je op Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dierenliefhebbers opgelet: hier scoor je deze week een dierenpot met plantje
Sluiten