Opnieuw bij Lidl: een mini-ecosysteem in glas met de leukste planten

Kan jouw huis wel wat extra groen gebruiken, maar heb je eigenlijk geen tijd of zin om kamerplanten te verzorgen? Of heb je gewoon totaal geen groene vingers? Dan wil je deze aanbieding met kamerplanten uit de Lidl folder week 46 zeker gezien hebben, want het is de perfecte oplossing voor plantenliefhebbers zonder groene vingers.

Extra leuk: dit terrarium uit de Lidl folder heeft een lampje in de deksel, waardoor je de spotlights (letterlijk) echt op de planten kunt zetten.

Kamerplanten in een terrarium in de Lidl folder week 46

Het terrarium met kamerplanten uit de Lidl folder week 46 is niet mega groot, dus je kunt er vast nog wel een plekje voor vinden. Op je salontafel, in een open kast, of misschien wel op je nachtkastje. De precieze hoogte van het terrarium is 26 centimeter.

lidl folder week 46 2020 terrarium
Bron: Lidl folder week 46

Een planten terrarium is ideaal omdat er in de afgesloten pot een mini-ecosysteem ontstaat. De plant haalt alles wat hij nodig heeft zelf uit de afgesloten pot. Ze leven op gerecyclede zuurstof, water en voedingstoffen. Je hoeft dus geen water te geven, tenzij de grond er écht heel erg droog uitziet. In dat geval mag je de aarde een nat sproeien met een plantenspuit.

Standplaats van je mini-terrarium

Het is belangrijk dat de pot niet in de felle zon staat, maar wel voldoende indirect licht krijgt. Op die manier blijven de planten het het beste doen, en heb je zo lang mogelijk profijt van je terrarium.

Omcirkel woensdag 11 november dus met een felrode stift in je agenda, want op die datum komen de terrariums naar de Lidl bij jou in de buurt. Je koopt het terrarium voor €10,49 per stuk. Meer aanbiedingen kan je vinden in de folder van deze week.

Ook benieuwd naar de planten-aanbieding die je vandaag nog in de Lidl kunt vinden? We schreven er vorige week een artikel over. Spoiler: het zijn grote kamerplanten voor een klein prijsje. Het is elke week feest: deze week weer grote kamerplanten in de Lidl folder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Opnieuw bij Lidl: een mini-ecosysteem in glas met de leukste planten
Sluiten