Weer eens wat anders: de planten uit de Lidl folder staan op een draagvoet

Leuke kamerplanten-update: in de Lidl folder week 44 staan kamerplanten op een draagvoet, en daardoor torenen ze altijd boven de rest uit. En dat vinden we leuk, want we kunnen altijd wel een extra kamerplant in huis gebruiken.

We raden het altijd aan om, als je kamerplanten bij elkaar zet, de planten niet op dezelfde hoogte te zetten. Door te variëren in hoogte en diepte, maak je het geheel veel dynamischer. En dat is precies wat jouw interieur dan weer zo spannend maakt. We vertellen je er meer over in dit artikel: waarom je je kamerplanten het beste in groepjes bij elkaar kunt zetten.

lidl folder week 44 kamerplanten
Bron: Lidl folder week 44

Kamerplanten uit de Lidl folder week 44

Naast dat de planten uit de Lidl folder week 44 op een draagvoet staan, zijn de potjes zélf ook nog eens hartstikke hip. Geometrische patronen in wit, zwart en grijs wisselen elkaar af. Ook erg leuk om met elkaar te combineren.

Enne, ben je niet zo’n fan van de draagvoet? Dan kan je de plant uiteraard ook gewoon in de pot zelf neerzetten. De draagvoet en de pot staan namelijk los van elkaar.

Vorige week in de Lidl folder

Aangezien de kamerplanten-actie van deze week pas over een paar dagen ingaat, wil je misschien ook wel weten voor welke kamerplanten je op dít moment bij de Lidl terecht kunt. We’ve got you covered. Nieuw groen voor in huis: deze week spotgoedkope Calathea’s bij de Lidl.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Weer eens wat anders: de planten uit de Lidl folder staan op een draagvoet
Sluiten