Nieuw groen voor in huis: deze week spotgoedkope Calathea’s bij de Lidl

Alle groenliefhebbers verzamelen! Oké, op gepaste afstand dan. We hebben weer een te leuke aanbieding uit de Lidl folder week 43 gepspot en we weten zeker dat jouw hart als groenliefhebber daar heel blij van gaat worden. Deze week scoor je namelijk verschillende Calathea’s voor een heel klein prijsje.

Op de Roomed-redactie zijn we gek op de Calathea. Het maakt niet uit welke variant je neemt – de bladeren bevatten de mooiste kleuren en tekeningen. Van diepgroen tot paarsrood. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende vormen gehad.

calathea lidl folder week 43 2020
Bron: Lidl folder week 43
calathea lidl folder week 43 2020
Bron: Lidl folder week 43

Kamerplanten uit de Lidl folder week 43

De Calathea staat het liefste op een schaduwrijke plek zonder direct zonlicht. De kamerplanten uit de Lidl folder week 43 zijn op het moment van aankoop ongeveer 40 centimeter hoog, en worden verkocht in een kwekerspot met potmaat 12. De aanbieding geldt vanaf woensdag 21 oktober.

De prijs is het allerbeste: €2,99 per stuk. Precies, voor die prijs kunnen we ze echt niet laten staan. We hebben uit de bovenstaande opties nog geen favoriete keuze gemaakt, maar dat gaan we ook pas doen in de winkel. Om vervolgens waarschijnlijk met 4 planten naar huis te gaan… wordt vervolgd.

Vorige week in de Lidl folder

De aanbieding van vorige week (die op dit moment nog steeds geldt!) vonden we ook al fantastisch. Toen zagen we geen Calathea’s, maar bijzondere Alocasia’s in de Lidl folder. We vertellen je er alles over in dit artikel: Dát zien we niet vaak: Alocasia’s te koop bij de Lidl (en die wil je want wauw!).

Kleine disclaimer: houd bij het bezoek aan de winkel altijd 1,5e meter afstand. Draag een mondkapje en volg de aanwijzingen van het personeel op. Boodschappen doen (en kamerplanten kopen!) is nog gewoon mogelijk, mits we ons allemaal aan de afgesproken regels houden. Liefs, team Roomed.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Nieuw groen voor in huis: deze week spotgoedkope Calathea’s bij de Lidl
Sluiten