Dát zien we niet vaak: Alocasia’s te koop bij de Lidl (en die wil je want wauw!)

Kamerplanten-lovers opgelet: we hebben weer een hele goede deal voor je gespot die we nog nooit eerder in de Aldi- of Lidl folder hebben zien staan. Toen we de Lidl folder week 42 opensloegen, zagen we daar namelijk Alocasia’s voor een prikkie. En laat dat nou nét een van onze favoriete grote kamerplanten zijn.

Op de Roomed-redactie houden we wel van een paar grote kamerplanten in huis, omdat ze zo lekker veel impact maken. Met deze kamerplanten uit de Lidl folder maak je dus sowieso indruk.

Kamerplanten uit de Lidl folder week 42

Op de afbeelding in de folder zien we de Alocasia Stingray (op de foto hierboven) en de Alocasia Lauterbachiana (op de foto hieronder), maar wie weet staan er ook nog veel andere soorten bij de Lidl in de schappen.

Het mooiste is nog wel de prijs van deze kamerplantenactie. Voor slechts €9,99 heb je een nieuwe Alocasia in jouw interieur. Ter vergelijking: in tuincentra betaal je makkelijk €25 voor één van deze planten, en nu kan je voor hetzelfde geld twee exemplaren inslaan.

Wauw, die groene bladeren in combinatie met die roze muur is wat ons betreft een match made in heaven. Nadat we naar de Lidl geweest zijn om een plant in te slaan, gaan we misschien nog wel langs de Praxis om wat muurverf te kopen… Deze oudroze muurverf is namelijk óók in de aanbieding. Toevel bestaat niet, toch?

Vorige week bij de Lidl

Dit is uiteraard niet de eerste keer dat we een toffe kamerplantenactie bij de Lidl tegenkomen. Vorige week scoorde je voor hetzelfde geld een kamerplant in mand bij onze favoriete budgetwinkel. Deze actie loopt tot aanstaande woensdag, dus wie weet zie je nog een aantal kamerplanten in de winkel liggen.

Je leest in dit artikel om welke kamerplanten het gaat: toffe kamerplanten in mand te koop bij de Lidl.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dát zien we niet vaak: Alocasia’s te koop bij de Lidl (en die wil je want wauw!)
Sluiten