Hoe dan – hier scoor je kamerplanten van bijna 1 meter hoog voor €3,99

Shut up and take my money – grote kamerplanten voor nog geen vier euro, daar zeggen wij geen nee tegen. Toen we de Lidl folder week 39 opensloegen hebben we het dan ook meteen in grote koeienletters in onze agenda gezet, want deze deal willen we niet missen.

Zei iemand daar goedkope kamerplanten? Yes! Precies waar we naar op zoek waren: grote kamerplanten voor een klein prijsje. Dat is nog eens makkelijk je urban jungle uitbreiden.

Kamerplanten uit de Lidl folder week 39 2020

In de Lidl folder week 39 staan onder andere we de Monstera, Schefflera, Ficus Elastica en Dracaena. Deze planten vallen natuurlijk allemaal onder het kopje ‘grote kamerplanten’, dus wellicht dat er in het Lidl filiaal nog wel meer verschillende soorten staan.

In de folder staat in elk geval dat alle bovenstaande planten tot wel 90 centimeter hoog kunnen zijn op het moment dat je ze koopt. Je haalt dus in elk geval een heuse eyecatcher in huis – en dan is je kamerplant nog niet eens gegroeid. Onder andere de Monstera staat erom bekend dat ‘ie hartstikke groot kan worden als je ‘m goed verzorgt.

> Wist je ook al dat er een bijzondere variant van de Monstera bestaat? Alles wat je wilt weten over de Monstera Variegata (een witte gatenplant)

Vanaf woensdag te koop

De prijs hadden we natuurlijk al in de titel van het artikel verklapt. Je scoort deze kamerplanten vanaf woensdag 23 september voor slechts €3,99. Die deal kan je toch niet aan je voorbij laten gaan?

De kamerplanten uit de vorige Lidl folder

De Lidl is lekker bezig op het gebied van kamerplanten. Deze week een toffe deal voor grote kamerplanten, vorige week zagen we dé alpaca planter met een vetplantje na een jaar afwezigheid terug. Als je die nog niet in huis hebt staan, raden we je zeker aan om er op tijd bij te zijn.

Je leest er hier meer over: Deze week koop je deze goedkope alpaca planters weer.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Hoe dan – hier scoor je kamerplanten van bijna 1 meter hoog voor €3,99
Sluiten