Oh wat leuk – deze week koop je een Bonsai bij de Lidl en ze zijn te schattig

De letterlijke betekenis van het woord Bonsai is boom in pot. En dat is dus precies wat we in de Lidl folder week 34 2020 vinden: schattige bonsai boompjes in een keramieken pot. Kijk je met ons mee naar de kamerplanten van deze week?

De Bonsai is geen kamerplant voor beginners, maar wel een echte eyecatcher in je interieur als je het aandurft.

kamerplanten lidl folder week 34 2020
Bron: Lidl folder week 34

Kamerplanten uit de Lidl folder week 34

Aan de blaadjes van de Bonsai op de bovenstaande foto te zien, gaat het om meerdere verschillende soorten bonsai boompjes. Je krijgt ze wel allemaal in ongeveer dezelfde keramieken pot. Alleen de kleur van de potten zijn verschillend, zodat je ‘m goed met de kleuren van je interieur kunt matchen.

Bonsai verzorgen

Het belangrijkste voor een Bonsai is een lichte standplaats. Omdat een Bonsai in principe een boom is (maar dan in het klein), is hij het van origine gewend om buiten te staan. Wanneer je je Bonsai binnen wilt neerzetten, is een lichte standplaats dus essentieel.

De kans op overwateren is bij deze kamerplant uit de Lidl folder week 34 snel aanwezig. Een Bonsai heeft namelijk niet veel water nodig. Het werkt niet om de Bonsai water te geven volgens een vast schema of een watergeef-app. Bij de Bonsai moet je echt kijken naar wat je plant nodig heeft, en daar op inspelen.

Deze toffe aanbieding is geldig vanaf woensdag 19 augustus. Je koopt een Bonsai boompje al voor €8,99 per stuk. We raden je aan om er op tijd bij te zijn, want op = op. En heb je de kamerplanten-aanbieding van afgelopen week gemist? Past hélemaal bij het weer – deze week scoor je goedkope cactussen bij de Lidl. Misschien liggen ze nog in de winkel.

Toch liever andere kamerplanten in huis halen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oh wat leuk – deze week koop je een Bonsai bij de Lidl en ze zijn te schattig
Sluiten