Past hélemaal bij het weer – deze week scoor je goedkope cactussen bij de Lidl

Als je geen groene vingers hebt, maar wél graag nieuwe kamerplanten in huis wilt hebben, dan valt de keuze al snel op cactussen. Cactussen zijn stoer, robuust en super makkelijk te verzorgen. In de Lidl folder week 33 2020 staan leukste cactussen voor een spotprijs, dus we raden je aan om er snel bij te zijn.

Cactussen zijn je ideale vriend voor op de ventsterbank, omdat ze zo goed tegen felle zon kunnen. Maar let op – als jouw cactus al een tijdje in jouw huis staat, kan het zijn dat ‘ie met de huidige hittegolf tóch liever even op een ander plekje staat. We vertellen je er hier alles over: zo bescherm je je kamerplanten het beste tegen de zomerhitte.

kamerplanten uit de lidl folder week 33 2020 cactus
Bron: Lidl folder week 33

Kamerplanten uit de Lidl folder week 33

Deze kamerplanten uit de Lidl folder week 33 komen als geroepen, want júist de cactus kan goed tegen warmte en droogte. Je geeft ‘ gewoon een mooi plekje in je woonkamer, en je hoeft er de komen de tijd niet meer naar om te kijken. Ook handig voor als je nog op vakantie gaat, want voor deze cactussen hoef je de buurvrouw niet in te schakelen.

De cactussen worden verkocht in potmaat 10,5 en hebben een hoogte van ongeveer 12 to 30 centimeter. Ook als je eigenlijk geen ruimte hebt voor nieuwe kamerplanten, kan je hier vast nog wel een plekje voor vinden. De schattige terracotta pot krijg je er gratis bij.

Je betaalt voor de cactussen uit de Lidl folder deze week slechts €2,49. Deze aanbieding geldt vanaf woensdag 12 augustus.

Cactus verzorgen

Ben jij iemand die zelfs een cactus nog dood kan laten gaan? Geen zorgen, op Roomed hebben we een aantal artikelen geschreven over het verzorgen van de cactus. We zetten ze alvast voor je op een rijtje, zodat je meteen aan de slag kunt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Past hélemaal bij het weer – deze week scoor je goedkope cactussen bij de Lidl
Sluiten