Plantenmama’s opgelet: híér scoor je deze week een bananenplant voor weinig

Ohhhh yes, het is weer tijd voor een nieuwe lading bananenplanten. Deze week vonden we bananenplanten in de Lidl folder week 32 2020 en we hebben het meteen in onze agenda gezet. Ook als je dit jaar níét op vakantie gaat, haal je met deze kamerplanten de tropen in huis.

En dat is precies wat we nu wel kunnen gebruiken, omdat we in Nederland massaal kiezen voor een staycation in eigen land. Dus hé, dan maken we beter onze woonkamer lekker tropisch.

bananenplant kamerplant lidl folder week 32 2020
Bron: Lidl folder week 32

Kamerplant uit de Lidl folder week 32 2020

De bananenplant uit de Lidl folder is vanaf woensdag 5 augustus te koop voor slechts €2,49. Voor dat bedrag krijg je een flinke plant: bij aankoop is de bananenplant 30 tot 40 centimenter hoog. Uit ervaring kunnen we zeggen dat deze plant hartstikke snel kan groeien als hij op een plek staat met veel indirect zonlicht en flink wat water krijgt. Meer informatie over de bananenplant uit de folder lees je hier.

Goede vraag: gaan goedkope kamerplanten sneller dood dan dure kamerplanten?

Bananenplant stekken

Extra leuk: een bananenplant laat zich gemakkelijk stekken zodra er kleine pups naast de moederplant groeien. In dit artikel vertellen we je precies hoe je dat aanpakt: dit is de beste manier om een bananenplant te stekken.

Toch liever andere kamerplanten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Plantenmama’s opgelet: híér scoor je deze week een bananenplant voor weinig
Sluiten