Hebben: spotgoedkope kamerplanten mét leuke pot uit de Lidl folder

We hebben weer een nieuwe planten-deal voor alle plantenmama’s out there. Je kunt vanaf volgende week spotgoedkope kamerplanten uit de Lidl folder week 31 scoren. Als je Roomed al langer kent dan vandaag, dan weet je dat we gek zijn op goedkope kamerplanten. En al helemaal als we ze bij onze favoriete supermarkt kunnen halen.

Mocht je de planten uit budget-supermarkten eigen altijd laten liggen (want goedkoop is duurkoop, toch?), lees dan dit artikel even een keer goed door: gaan goedkope kamerplanten sneller dood dan dure kamerplanten?

Kamerplanten uit de Lidl folder week 31

Deze week scoor je verschillende soorten kamerplanten uit de Lidl folder. Welke soorten het precies zijn staat er helaas niet bij, maar van de afbeelding te zien kan je in elk geval bij de Lidl terecht voor een Yucca, Olifantspoot, Geldboom en de good old Sanseveria.

De planten zijn bij aankoop 32 tot 48 centimeter hoog. Ook handig om te weten: je koopt ze in potmaat 12.

kamerplanten lidl folder week 31
Bron: Lidl folder week 31

Per stuk betaal je slechts €4,99. En dan krijg je niet alleen de kamerplant, maar dan heb je er ook nog eens een onwijs leuke keramieken pot bij. Alle designs van de potten zijn zwart/wit, wat betekent dat ze vrijwel in elk interieur een leuk plekje kunnen krijgen.

Een aanwinst voor je thuiskantoor

Ik weet in elk geval dat ik woensdag 29 juli vroeg bij de Lidl ben om twee favoriete kamerplanten te scoren voor mijn home office. Want wist je dat planten in je thuiskantoor ervoor zorgen dat je extra geconcentreerd kunt werken? Extra concentratie voor zo’n kleine prijs, wij kunnen ze daarvoor niet laten liggen.

Mocht je nog meer tips nodig hebben voor het inrichten van je thuiskantoor, dan verwijzen we je graag naar deze artikelen op Roomed:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: spotgoedkope kamerplanten mét leuke pot uit de Lidl folder
Sluiten