Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 13 feb 2021

Zijn ze weer: er staan weer mooie groene kamerplanten in de Aldi folder

Bijna elke week racen we wel langs onze favo budgetwinkels om een nieuwe plant te halen tijdens het doen van de boodschappen. Deze week vinden we in de Aldi folder week 7 2021 groene kamerplanten in een keramieken pot, en die zijn léúk!

En groene kamerplanten, daar mag je ons altijd wakker voor maken. Vanaf woensdag 17 februari liggen deze groene kamerplanten bij de Aldi in de schappen.

Groene kamerplanten uit de Aldi folder week 7 2021

We vinden ze prachtig! Met deze kamerplanten uit de Aldi folder week 7 2021 kan je wel aan komen zetten thuis, zélfs als je hele huis al vol kamerplanten staat.

Deze sterke kamerplanten zijn makkelijk te verzorgen, en worden verkocht in een klassieke keramieken pot. Je kunt ze dus zo in je woonkamer zetten. De pot is verkrijgbaar in het roomwit, taupe, groen en antraciet. Kies dus vooral de kleur die het allerbeste in jouw interieur past.

Keuze uit verschillende kamerplanten

En voor welke kamerplant ga jij? De populaire Monstera, Dracaena, een ficus of toch de Dieffenbachia? Welke keuze je ook maakt, je kunt vanaf woensdag 17 februari terecht bij de Aldi voor je nieuwe favoriete kamerplant.

Maar pas op: wist je dat de Dieffenbachia hartstikke giftig is voor katten? Als je een kat in huis hebt, kan je beter voor deze kamerplanten gaan: deze 5 kamerplanten zijn 100% veilig voor katten.

Het enige wat je nog wilt weten voordat je 17 februari in jouw agenda zet, is natuurlijk de prijs van deze kamerplanten. Ook daar hoeven we niet lang over te twijfelen: per kamerplant betaal je €12,99. Die prijs is inclusief pot, dus dat scheelt weer.

6 prachtige, originele kamerplanten die weinig water nodig hebben

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zijn ze weer: er staan weer mooie groene kamerplanten in de Aldi folder
Sluiten