Goede deal: de kamerplanten bij de Aldi kosten deze week maar €2,29

Nieuw week, nieuwe kamerplanten in de folders. We trappen vandaag af met de kamerplanten uit de Aldi folder week 6 2021, waar we verrast werden met luchtzuiverende kamerplanten voor een prikkie.

Op deze manier wordt het volzetten van je huis met kamerplanten wel heel verleidelijk… Want je kan toch nooit genoeg kamerplanten in huis hebben?

Dit zijn de kamerplanten uit de Aldi folder week 6

kamerplanten uit de aldi folder week 6 2021
Bron: Aldi folder week 6

Je hebt keuze uit de volgende luchtzuiverende kamerplanten:

  • Chlorophytum
  • Dieffenbachia
  • Dracaena
  • Asparagus Sprengeri

Je vindt deze kamerplanten vanaf in alle Aldi-winkels vanaf woensdag 10 februari. De prijs hebben we al verklapt in de titel: slechts €2,29. Dat betekent dat je voor nog minder dan 10 euro maar liefst vier nieuwe kamerplanten in huis haalt.

Zuiveren deze planten de lucht écht?

Jazeker, dat is onder andere bewezen door NASA. Maar of jij daar ook iets van merkt, dat is een ander verhaal. Waarom lees je in dit artikel: Zo veel kamerplanten moet je in huis halen om de lucht écht te zuiveren. Maar hé, het staat leuk en het oog wilt ook wat.

Nu alleen nog zorgen dat je deze kamerplanten goed weet te verzorgen. Maar gelukkig hebben we daarvoor op Roomed ontzettend veel tips en tricks, om jou zo goed mogelijk op weg te helpen.

5 tips voor happy kamerplanten (van een echte plantenexpert)

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Goede deal: de kamerplanten bij de Aldi kosten deze week maar €2,29
Sluiten