Deze kamerplanten uit de Aldi folder week 51 zijn ideaal voor de feestdagen

Onze trouwe Roomed-lezers weten dat het inmiddels een vaste prik is: elke zaterdag nemen we de beste aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder met je door. We zijn ook altijd onwijs benieuwd naar de kamerplanten aanbiedingen. En we kunnen alvast verklappen: van deze kamerplanten uit de Aldi folder week 51 2019 worden we héél blij.

Deze makkelijke kamerplanten zijn de ideale woonaccessoire om nog even voor Kerst in huis te halen. Wat natuurlijk ook kan: de kamerplanten uit de Aldi folder cadeau geven voor de feestdagen. Je hoeft er geen speciaal cadeaupapier omheen te doen, want de pot die je bij de kamerplant krijgt is al hartstikke vrolijk.

kamerplanten aldi folder week 51 2019
Bron: Aldi folder week 51

Deze kamerplanten scoor je in de Aldi folder week 51 2019

Er zijn verschillende kamerplanten waar je uit kunt kiezen: Ficus ginseng, Fatsia, Ficus bambino en Monstera. Yes, ook onze geliefde gatenplant vinden we volgende week dus in de schappen van de Aldi.

Alle kamerplanten zijn te koop in potmaat 12, en komen met een zilveren of gouden pot. De perfecte pot voor de feestdagen, als je het ons vraagt.

De prijs valt ook hartstikke mee. Je betaalt slechts een kleine €5,99 voor de pot én de plant.

Meer aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder week 51?

Op zoek naar nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder en Lidl folder van deze week? Dan is het een goed idee om onze folder finds eens te checken. Elke week delen wij de beste aanbiedingen voor je interieur van onze favoriete budgetwinkels. De folder finds van week 51 vind je hier: de beste deals uit de Aldi folder en Lidl folder van week 51.

Liever de folder finds van vorige week teruglezen? Deze aanbiedingen zijn alleen dit weekend (t/m 15 december) nog geldig, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Dit zijn de beste deals uit de Aldi folder en Lidl folder van week 50.

Reageer op artikel:
Deze kamerplanten uit de Aldi folder week 51 zijn ideaal voor de feestdagen
Sluiten