De prachtige kerstcactus is deze week onze favoriete kamerplant bij de Aldi

We maken er geen geheim van dat we dol zijn op de kamerplanten uit de Aldi folder. De planten hebben een goede kwaliteit én zijn goedkoop, precies waar wij altijd naar op zoek zijn. In de Aldi folder week 50 staat deze week de kerstcactus, en wij zijn fan.

Nog nooit gehoord van de naam kerstcactus? Misschien zegt de naam Lidcactus je wel iets. Maar bij het zien van de foto snappen we allemaal waarom deze cactus ook wel kerstcactus genoemd wordt. Het is toch net een kerstboom met roodroze kerstballen?

kamerplanten uit de Aldi folder week 50 2019
Bron: Aldi folder week 50

Kamerplanten uit de Aldi folder week 50 2019: kerstcactus

Ondanks dat de naam doet vermoeden dat dit plantje een cactus is, is het eigenlijk een vetplant. Wist je dat de bloemen van deze plant het allermooiste bloeien als het buiten vroeg donker is? Dat maakt de decembermaand de meest geschikte maand om deze plant in huis te halen.

Als je de kerstcactus goed verzorgt (en daar bedoelen we mee: heel weinig water geeft, want het is tenslotte een vetplant!), dan kan de plant járen overleven. Elk jaar groeit de plant weer mooier en groter.

Ook zo’n beauty in huis halen? In de Aldi folder lezen we dat ze vanaf woensdag 11 december in de winkels liggen voor een schappelijke prijs van €2,49. De potmaat van de plant moeten we je helaas schuldig blijven – die is niet in de Aldi folder te vinden.

Meer mooie kamerplanten uit de Aldi folder?

Als de kerstcactus niet jouw ding is, dan zijn er gelukkig ook nog genoeg andere kamerplanten in de Aldi folder week 50 te vinden. Wat dacht je van een mini kestboom, helleborus of een hyacint kerst-arrangement? Kijk voor alle kamerplanten even in de Aldi folder.

Benieuwd naar de andere folder finds van deze week? Elke week zoeken we de beste interieur aanbiedingen uit de Lidl folder en Aldi folder voor je bij elkaar. Die van deze week check je hier: De beste deals uit de Aldi folder en Lidl folder finds voor je interieur week 50. En benieuwd naar de kamerplanten actie van vorige week? Wie weet liggen ze nog in de winkels.

Reageer op artikel:
De prachtige kerstcactus is deze week onze favoriete kamerplant bij de Aldi
Sluiten