Nog maar 5 weken: kom alvast in de kerstsfeer met deze planten bij de Aldi

Het is een prachtige kamerplant met een dieprode kleur: we hebben het over de kerstster. Tijdens de donkere decembermaand zien we ‘m steeds vaker verschijnen in allerlei interieurs. Deze week haal je ‘m voor weinig geld bij de Aldi, want het is de kamerplant die deze week in de Aldi folder week 48 staat.

De kerstster (Latijnse naam: Poinsettia) hoort helemaal bij een echte kerstsfeer in huis. De kerstster wordt ook wel eens kerstroos genoemd. Een plant met vele namen dus!

Kamerplant in de Aldi folder week 48: de kerstster

Ben je klaar om wat meer Kerst in huis te halen? Haast je dan naar de winkel, want je shopt de kerstster bij de Aldi al voor €2,99. Het donkergroen van de bladeren en de rode bloemen staan zo mooi bij elkaar, je haalt er in één klap een fijne kerstsfeer mee in huis.

Hoe moet je een kerstster verzorgen?

De kerstster groeit optimaal op een lichte plek, maar zet ‘m nooit in direct zonlicht. Plekken met veel schaduw moeten ook vermeden worden, want de kerstster is een echte lichtaanbidder. Je geeft de plant het  beste regelmatig handwarm water. Met heel veel liefde kan je de kerstster een lange tijd mooi houden.

Om nog wat dieper op de verzorging van de kerstster in te gaan, hebben we het volgende artikel geschreven: alles wat je wilt weten over de kerstster. Zo weet je zeker dat je ‘m zo lang mogelijk mooi houdt.

Maar let op: de kerstster is een giftige kamerplant, dus haal de plant niet in huis als je kleine kinderen of huisdieren in huis rond hebt lopen.

Meer kerstsfeer in huis halen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nog maar 5 weken: kom alvast in de kerstsfeer met deze planten bij de Aldi
Sluiten