Gespot bij Aldi: (kamer)planten voor weinig geld om kleur in huis te halen

In de Aldi folder week 47 staat niet één, maar staan er twee soorten kamerplanten die je voor een mooi prijsje mee naar huis kunt nemen. Het gaat om de kleurrijke Hyacint en de sneeuwwitte Helleborus. Voor goedkope kamerplanten lopen wij altijd warm, en zeker als ze bloeien in deze koude wintermaanden.

Aan jou nog de keuze: ga je voor een kamerplant met witte bloemen, of haal je liever blauw, roze en paars in huis?

Dit zijn de kamerplanten uit de Aldi folder week 47 2020

aldi folder week 47 2020 kamerplanten
Bron: Aldi folder week 47

Helleborus

De Helleborus is eigenlijk een tuinplant die in de winter bloeit en de op dat moment kale tuinen siert. Maar als je ‘m mee naar binnen neemt en op een koel plekje zet, vindt deze plant het ook gezellig in huis.

Als je de plant een zonnige plek met indirect licht geeft, dan produceert hij meer bloemen dan op een plek in de schaduw. De bloeiperiode is van november tot maart en in die tijd kun je genieten van grote witte bloemen. Knip oude, lelijke bladen weg zodra er knoppen opkomen, zodat de plant alle energie aan de nieuwe knoppen kan geven.

De Helleborus is in potmaat 12 voor €3,99 te koop. Je koopt de plant hierbij in de kweekpot, dus zorg ervoor dat je thuis een sierpot klaar hebt staan. Ook worden er Helleborussen verkocht in potmaat 17 met een keramieken pot. Deze scoor je voor €6,99.

aldi folder week 47 2020 kamerplanten
Bron: Aldi folder week 47

Hyacint

Tussen de aanbiedingen van de Aldi folder week 47 staan nog meer kamerplanten. We hebben namelijk  fleurige Hyacinten gespot, en laat dat nou een van onze favorieten zijn. Er is keuze uit roze, witte, paarse en roze Hyacinten. Je kunt de Hyacinten buiten neerzetten, maar ook binnen zorgen ze voor wat kleur in huis – houden we van.

Hoeveel water een Hyacint nodig heeft hangt af van de temperatuur in huis. Op een koel plekje is in de groeiperiode twee keer per week een scheutje water genoeg. Wanneer de plant bloeit mag er een extra scheutje water per week bij. De Hyacint komt in een kweekpot en kost €1,99.

Meer aanbiedingen uit de Aldi folder week 47 vind je hier.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Gespot bij Aldi: (kamer)planten voor weinig geld om kleur in huis te halen
Sluiten