Alles wat je wilt weten over de planten uit de Aldi folder van deze week

Nieuwe week, nieuwe kamerplanten in de Aldi folder. Elke week trakteert de Aldi ons op de mooiste kamerplanten van goede kwaliteit. In de Aldi folder week 44 staan twee toffe kamerplant-aanbiedingen die we maar al te graag even met jullie doornemen.

De aanbiedingen gelden allebei vanaf woensdag 28 oktober. Uit eigen ervaring weten we dat de kamerplanten niet aangevuld worden, dus als je één van de onderstaande aanbiedingen ziet zitten, dan raden we je aan om er vroeg bij te zijn. De kamerplanten uit de Aldi folder zijn altijd érg populair.

Deze kamerplanten staan in de Aldi folder week 44

kamerplanten aldi folder week 44 2020
Bron: Aldi folder week 44

Spathiphyllum, Pachira of Arecapalm

Op zoek naar een wat grotere kamerplant met behoorlijk wat volume? Dan zijn de Spathiphyllum, Pachira of Arecapalm echt iets voor bij jou in huis. De planten zijn mininaal 85 centimeter hoog en worden verkocht in een kweekpot met potmaat 19.

De verzorging van deze kamerplanten is hartstikke makkelijk: ze worden gelukkig van een plek met indirect daglicht, en krijgen het liefste 1 tot 2 keer per week een scheutje water. Je haalt ze in huis voor €12,99 per stuk.

kamerplanten aldi folder week 44 2020
Bron: Aldi folder week 44

Luxe groene kamerplanten

Optie nummer twee is voor mensen die liever iets kleiners in huis neerzetten. Deze luxe groene kamerplanten zijn op het moment van kopen namelijk slechts 35 tot 50 centimeter hoog. Een behoorlijk verschil met de andere kamerplanten, maar daar is de prijs ook naar. Deze planten koop je al voor €2,99 per stuk.

Kerst bij de Aldi

Ben jij een Chrismaholic? Dan zit je bij de Aldi ook heleaal goed. In de vorige Aldi folder zagen we de eerste kerstspullen langzaam de folder overnemen. Deze items liggen as we speak nog in de winkels, en daar komen elke week weer nieuwe leuke accessoires, lampjes en guirlandes bij.

Mocht je de folder van vorige week gemist hebben, dan praten we je bij in dit artikel: Nu vast inslaan, want de eerste kerstspullen van het jaar liggen deze week bij Aldi.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Alles wat je wilt weten over de planten uit de Aldi folder van deze week
Sluiten