Kamerplanten uit de Aldi folder: de prachtige Anthurium voor weinig

Stiekem is het een van onze favoriete planten: de klassieke Anthurium. Met zijn mooie, stevige bladeren is ‘ie een echte eyecatcher, én vrij gemakkelijk in de verzorging. En daar houden we van. Deze week staan ze in de Aldi folder voor een klein prijsje.

Welke kleur is jouw favoriet?

aldi folder week 42 anthurium

Deze volle kamerplanten uit de Aldi folder haal je al in huis voor slechts €6,99. Fijn, want voor dat geld kan je er net zo goed een paar aanschaffen. Wist je dat planten sneller groeien als ze elkaar aanraken?

Je shopt ze onder andere in het rood, oranje, roze of wit. Ga voor een rode Anthurium als je echt wat kleur in huis wilt brengen, of kies de witte voor een klassieke look in huis. Deze plant is zo veelzijdig dat ‘ie het allebei kan. Hij ligt vanaf donderdag 25 oktober in de Aldi winkels.

Meer kamerplanten uit de Aldi folder?

Bij Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor luchtzuiverende kamerplanten.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals de robotstofzuiger, voor iedereen die een hekel heeft aan stofzuigen. Wie weet liggen ze nog in de winkel!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Kamerplanten uit de Aldi folder: de prachtige Anthurium voor weinig
Sluiten