Kamerplantenfeest bij de Aldi: 16 verschillende planten vanaf €2,29

We zijn het altijd wel gewend dat er een aantal kamerplanten in de Aldi folder staan, maar zestien verschillende kamerplanten? Dat is nieuw. Maar hé, je hoort ons niet klagen, want het zijn onwijs leuke planten die je voor een paar euro in huis neerzet. Dus pak die Aldi folder week 42 erbij, en omcirkel alvast welke planten jij wilt hebben. Er is in elk geval keuze genoeg!

Alvast een huishoudelijke mededeling: al deze planten staan vanaf woensdag 14 oktober in de Aldi’s door het hele land. Zet het dus vast in je agenda, want de planten bij de Aldi gaan altijd heel hard. Twee weken geleden grepen wij nog mis.

kamerplanten aldi folder week 42 2020
Bron: Aldi folder week 42

Deze kamerplanten staan in de Aldi folder week 42

Groene kamerplant

We beginnen met de goedkoopste kamerplanten die je deze week bij de Aldi scoort. Voor €2,29 heb je keuze uit diverse varens, het spiralenplantje, kleine palmpjes en de bananenplant. Daar zit er dus altijd wel eentje tussen die bij jou in huis past.

kamerplanten aldi folder week 42 2020
Bron: Aldi folder week 42

Luchtzuiverende kamerplant in keramieken pot

Als je een kamerplant meteen in een leuke pot wilt kopen, dan staat er ook een leuke aanbieding voor je in de folder. Een varen, dieffenbachia of graslelie in een pastelkleurige pot. Je koopt’m vanaf €2,99.

Wil je ook lezen: Onze 5 favoriete planten en hun (luchtzuiverende) gezondheidsvoordelen

kamerplanten aldi folder week 42 2020
Bron: Aldi folder week 42

Grote luchtzuiverende kamerplant

Naast de bovenste twee acties hebben we óók nog grote luchtzuiverende kamerplanten waar we ons oog op hebben laten vallen. De planten zijn ongeveer 70 centimeter groot als je ze koopt, en ze worden verkocht in potmaat 17. De prijs? Een schamele €4,99. Precies, daar kunnen we ze niet voor laten staan.

Heb jij al een keuze gemaakt? Zorg er dan voor dat je woensdag 14 oktober naar de Aldi gaat. Je krijgt er geen spijt van, want zulke goedkope kamerplanten, daar wordt toch iedereen blij van?

Enne, vergeet de Aldi folder week 42 niet mee te nemen om een oog op je favorieten te houden. We kunnen ons voorstellen dat zó veel planten in de winkel overweldigend kan zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kamerplantenfeest bij de Aldi: 16 verschillende planten vanaf €2,29
Sluiten