Deze week weer vetplanten in de Aldi folder, met een fantastisch leuke pot

Iedere week slaan wij de Lidl– en Aldi folder open om de interieur aanbiedingen te bekijken. Ook zijn er elke week kamerplanten in de folders te vinden – iets waar wij altijd ontzettend blij van worden. Bijna elke week racen we wel langs onze favo budgetwinkels om een nieuwe plant te halen. Deze week vinden we in de Aldi folder week 4 2020 vetplanten in leuke potten.

Wij zeggen geen nee tegen kamerplanten die je direct met pot kunt kopen. Dat is nog eens lekker makkelijk! Zo geen je binnen een handomdraai jouw woonkamer een groene upgrade.

kamerplanten uit de aldi folder week 4 2020: vetplanten
Bron: Aldi folder week 4

Deze kamerplanten scoor je in de Aldi folder week 4 2020

De vetplanten uit de Aldi folder week 4 2020 scoor je in potmaat 12. Dit is een hele gangbare maat voor kamerplanten, dus als je thuis jouw vetplant toch in een andere pot wilt zetten moet dat geen probleem zijn.

Vetplanten zet je het liefste op een plekje in indirect zonlicht. Ze kunnen niet zo goed tegen uren lang felle zon op hun bladeren, dan heb je een grote kans dat er brandplekken op de bladeren komen. Water geven kan spaarzaam: eens in de twee weken is voldoende.

De vetplanten uit de Aldi folder zijn te koop voor een prima prijs. Voor €4,49 zet je de plant met pot in jouw woonkamer.

Vorige week scoorde je trouwens deze leuke kamerplanten bij de Aldi. Deze actie loopt pas een paar dagen, dus wellicht staan er nog een paar in de winkels.

Meer te weten komen over vetplanten?

Vetplanten zijn absoluut onze favoriete kamerplanten. Ze zijn makkelijk in de verzorging en leuk om naar te kijken. Wil je eerst nog iets meer leren over vetplanten? 6 tips om je op weg te helpen met het verzorgen van vetplanten.

Ook leren we je alles over vetplanten stekken in dit artikel: alles wat je wilt weten over het stekken van vetplanten.

Reageer op artikel:
Deze week weer vetplanten in de Aldi folder, met een fantastisch leuke pot
Sluiten