Vandaag is groen! Want yes, groene planten in de Aldi folder (en die wil je)

Laat Marco Borsato maar lekker ‘vandaag is rood’ zingen, wij gaan voor groen! Vanaf woensdag 23 september wil je voor groene kamerplanten bij de Aldi zijn, want we hebben weer fantastische kamerplanten in de Aldi folder week 39 2020 gevonden.

Dit is een van onze favoriete aanbiedingen van de afgelopen tijd, want bijna ál onze favo grote kamerplanten staan in de Aldi folder. Is het al pay day?

groene kamerplanten aldi folder week 39 2020
Bron: Aldi folder week 39

Kamerplanten in de Aldi folder week 39 2020

Je kunt kiezen uit onder andere de Monstera, Musa (yes, de bananenplant!), Dracaena en Croton. Voor elk interieur zit hier dus wel iets leuks tussen, am I right?

Je hebt voor de kamerplanten uit de Aldi folder week 39 wel een flinke plek in huis nodig. Bij het moment van kopen zijn de planten namelijk gemiddeld 40 tot wel 95 centimeter hoog. Maar hé, een beetje schuiven en je hebt zo weer een nieuwe plek voor een kamerplant gecreëerd, toch?

En de prijs? Dat is misschien nog wel het beste nieuws. Voor slechts €12,50 scoor je een grote kamerplant én een pot. En die potten, die zijn dus eigenlijk hartstikke leuk. Ze zijn basic, maar hebben wel een leuk kleurtje. Daardoor kan je de pot qua kleur op je interieur uitzoeken, en past ‘ie qua vorm altijd in elk huis.

Vorige week in de Aldi folder

Ook vorige week kon je voor een flink aantal kamerplanten bij de ALdi zijn. Vorige week stonden namelijk de Dracaena Marginata, Dracaena Bicolor, Ficus Goldenking, Yucca en Calathea in de folder. Deze aanbieding is afgelopen woensdag ingegaan, dus misschien liggen er nog wel een aantal in de winkel. Het is het in elk geval waard om even te checken.

Enne, ga je dan meteen even langs de Lidl? Daar vonden we de fantastische alpaca planter weer in de folder voor héél weinig geld – die hebben we dan ook meteen ingeslagen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vandaag is groen! Want yes, groene planten in de Aldi folder (en die wil je)
Sluiten