Feestje: deze spotgoedkope planten scoor je deze week bij de Aldi

Kan jouw woonkamer nog wel wat groen gebruiken, of wil je kamerplanten neerzetten in je slaapkamer? Ga dan deze week boodschappen doen bij Aldi, en neem deze kamerplanten uit de Aldi folder week 2. Ze kosten bijna niets en je hebt ontzettend veel keuze, check hieronder het aanbod maar.

De kamerplanten uit de Aldi folder week 2 2021

Makkelijke plant in kweekpot

We beginnen met de simpele plant in kweekpot. Het gaat om een actie van de gemakkelijke kamerplanten op de foto hierboven. Met één keer per week water geven zit je sowieso goed. Zet ze op een mooie plek met indirect licht, en je bent good to go. Je koopt ze in potmaat 12 voor €2,49 per stuk.

Cactus in kweekpot

Liever een paar cactussen in de vensterbank staan? Ook daarvoor moet je deze week bij Aldi zijn. We hebben ook verschillende cactussen en een Aloë Vera in de Aldi folder week 2 voorbij zien komen. Je koopt ze in een kweekpot van 12 cm voor €2,99 per stuk.

Roomed’s plantenguide: hoe vaak moet ik mijn cactus water geven?

Kamerplant in keramieken pot

Als je naast een gebrek aan kamerplanten ook potten te kort komt, dan is de laatste aanbieding uit de Aldi folder misschien wel iets voor jou: kamerplanten in een keramieken pot. De pot is vrij basic, waardoor ze in elk interieur gemakkelijk neergezet kunnen worden.

Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten: deze planten mét pot zijn van jou voor €3,99 per stuk. Bij ons op de wish list staat in elk geval de bananenplant, voor welke nieuwe kamerplant ga jij? Bekijk ze allemaal in de Aldi folder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Feestje: deze spotgoedkope planten scoor je deze week bij de Aldi
Sluiten