Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Lifestyle 4 sep 2020

6 kalenders voor 2021 die je nu al vast in huis wilt halen

Het is toch niet te vroeg om nu al over kalenders voor 2021 te schrijven, of wel? Met het sombere weer van afgelopen week zitten wij alweer helemaal in de herfst-vibe. Een middagje flink (online) shoppen kan wonderen doen voor je humeur, en tijdens deze shop-zoektocht kwam de term ‘kalender 2021’ wel heel vaak naar voren. En laten wij op de redactie nou nét gek zijn op kalenders.

We vertelden het je al in dit artikel, maar kalenders zijn dé manier om elke maand een nieuw kunstwerk in huis te halen, terwijl je er maar één keer voor betaald hebt. Elke maand sla je de kalender om naar een nieuwe afbeelding, waardoor je een nieuwe look in huis haalt. Dat noemen we nu eens een goede budget tip.

Hieronder vind je een selectie van de leukste kalenders 2021 die we de afgelopen week voorbij hebben zien komen.

Kalender 2021 kopen? Dit zijn onze favorieten

lonely planet kalender 2021 kopen
Bron: Bruna

1. Lonely planet The Place to Be Kalender 2021

Lonely Planet krijgt bij ons altijd een plaatsje bovenaan. Mocht je de reisgidsen niet kennen, dan raden we je zeker aan om er eens een in de boekenwinkel te bekijken. Wij krijgen geen genoeg van de prachtige afbeeldingen en verwachten dan ook zeker dat de foto’s in deze kalender weer adembenemend zullen zijn. Te koop bij Bruna voor €12,99.

2. Most Beautiful Places National Geographic Kalender 2021

In dezelfde categorie vonden we de kalender van National Geographic. We kunnen alvast was sneak peeks zien van de kalender, en dat belooft veel goeds. Te koop bij bol.com voor €13,99.

3. Kalender 2021 Classic Movie posters

Ben je een echte film freak? Dan is het altijd leuk om elke maand een nieuwe filmposter in huis te hebben hangen. Welke klassiekers je in huis haalt, dat blijft tot het moment van kopen een geheim. Maar die verrassing maakt het dubbel zo leuk, niet waar? Verkrijgbaar bij boekenvoordeel.nl voor €7,99.

kalender 2021 kopen
Bron: kalenderwinkel.nl

4. Vincent van Gogh Kalender 2021

Haal échte kunst in huis met een kunstenaar-kalender. Oké, je hebt geen origineel schildersdoek in de kamer hangen, maar die replica’s kunnen er ook zeker mee door. Te koop bij kalenderwinkel.nl voor €13,50.

5. Garden Botanicals Kalender 2021

Elke maand een nieuw boeket bloemen in huis dat minstens vier weken blijft staan? Dan is deze Garden Botanicals kalender met geschilderde bloemen echt iets voor jou. De kalender is vrolijk, kleurrijk en een feestje om naar te kijken. Je koopt ‘m voor €18,95 bij kalenderwinkel.nl.

kalender 2021 kopen johannes vermeer meisje met de parel
Bron: Paagman

6. Johannes Vermeer kalender 2021

Altijd al het meisje met de parel in je interieur willen hebben hangen? Dan is dit je kans. Naast de klassieker van Johannes Vermeer, krijg je er nog 11 afbeeldingen bij om mee af te wisselen. Te koop bij Paagman voor €12,99.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
6 kalenders voor 2021 die je nu al vast in huis wilt halen
Sluiten