Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Winkel 14 aug 2020

Deze zomercollectie laat zien waarom je nú naar de JYSK wilt

Als je gek bent op terracotta, dan hebben we een collectie voor je gevonden waar je heel blij van wordt. Een tijdje geleden is de nieuwe JYSK zomer 2020 collectie gelanceerd, en met deze moderne items in een klassiek jasje steel je sowieso de show.

Alle items zijn ook gewoon in de webshop te bestellen, dus je hoeft er niet eens de deur voor uit. Handig!

JYSK zomer 2020
Bron: JYSK

JYSK collectie zomer 2020

Een van onze woonfavorieten van de collectie is bijvoorbeeld vaas SVERRE, hier boven op de foto te zien. Zijn vorm is duidelijk gebaseerd op een klassieke variant, evenals de elegante terracotta kleur. Toch krijgt de vaas door zijn simpele vorm en het zichtbare rustieke oppervlak een hele moderne uitstraling.

Misschien nog wel het beste nieuws: deze vaas staat al bij je in huis voor €7,50, en de leuke kandelaar ernaast scoor je al voor maar €4.

JYSK zomer 2020
Bron: JYSK

We moeten er nu nog even niet aan denken met de hittegolf, maar er komt weer een tijd aan waar we massaal onder een plaid willen kruipen. Het gele plaid hierboven kost €22,50 en ziet er heerlijk zacht uit. Maak het af met een vrolijk kussen voor €11,50 en je woonkamer is helemaal compleet.

JYSK zomer 2020
Bron: JYSK

Ohhh, en die kopjes. Die zijn toch ook té schattig? De unieke handgeblazen kopjes doen ons denken aan de jaren 60, maar dan net iets moderner. Wat ons betreft doen ze het prima als hippe theeglazen, maar gebruik ze ook vooral om water uit te drinken. Of geef ze gewoon een mooi plekje op wat open planken, en geniet van ze als woonaccessoires. Kan allemaal.

Meer collecties om je vingers bij af te likken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze zomercollectie laat zien waarom je nú naar de JYSK wilt
Sluiten