Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 1 sep 2020

Hoera: ál deze items scoor je voor een prikkie in de JYSK sale

De JYSK sale 2020 is begonnen! Met tot wel 60% korting op meer dan 1000 artikelen moet je deze week bij de JYSK zijn voor de beste aanbiedingen op woonaccessoires en eigenlijk alles wat je in huis kunt gebruiken. Wij delen alvast onze favoriete items.

Er is een enorme keuze in de JYSK sale aan dekbedovertrekken, manden, douchegordijnen en handdoeken. Als je daar naar op zoek bent, dan raden we je zeker aan om even een kijkje op de website te nemen.

En tussen al die praktische dingen, vonden we ook nog heel veel leuke woonaccessoires voor weinig. Vooral veel vazen, maar ook een (planten)kruk en een tafellamp. We delen onze favorieten onder de €30 met je.

Dit wil je hebben uit de JYSK sale 2020

jysk sale 2020
Bron: JYSK

1. Vaas DANFRED

Deze vaas kan je misschien nog herkennen van het artikel over de interieurtrend 2021 schelpen. Op dit moment is ‘ie in de aanbieding voor slechts €3.

jysk sale 2020
Bron: JYSK

2. Vaas HILMIR

Door de bijzondere vorm van deze vaas komt je boeket altijd tot zijn recht. Maar niet alleen de vorm van deze vaas valt op, ook het subtiele kleurtje is wat ons betreft een blijvertje in huis. Nu voor €5.

jysk sale 2020
Bron: JYSK

3. Vaas SVERRE

Uit de nieuwste collectie: dit is vaas SVERRE. Een klassieke vaas in een modern terracotta jasje gestoken.

jysk sale 2020
Bron: JYSK

4. Decoratie TORLEK

Als die schelpentrend je wel bevalt, raden we het ook aan om dit stenen koraal-decoratiestuk aan te schaffen. Voor €10 heb je een echte eyecatcher in huis.

jysk sale 2020
Bron: JYSK

5. Vloerkleed TULPAN

Als je een statement wilt maken met je vloerkleed, ga dan voor vloerkleed TULPAN. Past in elk interieur, want er is altijd wel een kleurtje dat matcht. Nu te koop voor slechts €12,50.

jysk sale 2020
Bron: JYSK

6. Vaas FELIX

Een persoonlijke favoriet: telkens als ik in de JYSK ben, twijfel ik of ik vaas Felix mee moet nemen. Nu ‘ie slechts €15 is, weet ik zeker dat ik ‘m niet langer ga laten staan.

jysk sale 2020
Bron: JYSK

7. Vaas VETLE

En als je dan toch vazen aan het kopen bent, neem dan meteen vaas VETLE mee. Voor deze beauty maak je toch plek in huis?

jysk sale 2020
Bron: JYSK

8. Tafellamp ALBERT

Deze tafellamp kan voor €15 het lichtpuntje in jouw leven zijn. Nee, zonder grappen, we vinden dit écht een leuke tafellamp. En voor dat geld doen we ‘m graag in ons virtuele winkelmandje.

jysk sale 2020
Bron: JYSK

9. Kruk JUNGHOLM

Nog een favoriet: deze kruk kan je natuurlijk overal voor gebruiken, maar wij vinden ‘m – uiteraard – helemaal fantastisch als plantenkruk. Staat leuk bij de tafellamp hierboven. In combinatie met een paar vazen… Wij zijn ons interieur opnieuw aan het inrichten met deze items uit de JYSK sale.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hoera: ál deze items scoor je voor een prikkie in de JYSK sale
Sluiten