Maud van Dijck
Maud van Dijck Shopping 5 nov 2021

Geniet van een magische winter met de nieuwe JYSK Nordic Mood-collectie

Binnen zijn we op zoek naar sfeer en warmte en dat merk je vooral in de koude wintermaanden. Met de 2021 Nordic Mood-collectie van JYSK breng je niet gewoon wat sfeer in huis met kerst, maar een hele sprookjesachtige sfeer. Zo kan je bijvoorbeeld met de notenkrakers als het ware een sprookje in huis halen en weet je ook welk verhaal je de kinderen voor bedtijd wilt voorlezen.

Je hoeft niet alleen een magische kerst te hebben: maak er maar een magische winter van. Veel van deze items zijn namelijk leuk om ook nog na de kerst in je interieur te laten staan.

JYSK viert kerst 2021 met de Nordic Mood-collectie

kerst 2021 JYSK

Scandinavische stijl

Deze nieuwe collectie voor kerst 2021 past binnen de Scandinavische stijl die JYSK omarmt. Dat kan je terugzien in de neutrale tinten en de mooie moderne kerstballen. Zo heb je de kunstkerstboom MODI hierboven. En dit bescheiden boompje is gedecoreerd met SKADI kerstballen.

kerstballen
Bron: JYSK

Zo kan je toch nog even de prachtige vorm van deze kerstballen van dichtbij bewonderen. Deze kerstballen kun je natuurlijk ook buiten de boom ergens ophangen. Denk aan een mooie tak in je interieur of leg er een paar op een schaal en decoreer het samen met andere kerstaccessoires.

Fijne actie: bij Intratuin lever je dit najaar je oude kerstversiering in

Dan heb je nog deze VALI houten notenkrakers in de collectie staan die wij zo tof vinden! Ze kunnen leuk op de vensterbank staan of ergens op een bijzettafel of dressoir. Daar zie je hem net wat beter dan onder de boom.

Op de achtergrond zie je hier ook nog de kerstboompjes fonkelen. De MODGUNN glazen kerstbomen zijn heel leuk om er een paar van bij elkaar te zetten om zo een klein verlicht naaldbos in je interieur te creëren.

JYSK
Bron: JYSK

Zachtheid, warmte en sfeer

Wat zachte dekens en kussens kunnen uiteraard ook niet missen in een wintercollectie. En wat is meer een echt kerst kussen dan één die in de vorm van een ster is zoals deze SAGA kussens. Maar ook de prachtige groene tint van het HORNFIOL past perfect bij een kerst look in huis.

Leg er dus een paar in de mand of style ze leuk op de bank of op je bed om warmte aan je interieur te geven. Gebruik dan ook zeker wat kaarsen in je interieur voor een gezellige en hyggelige look.

nordic mood collectie 2021

Voeg er nog een deken bij zoals de ERANTHIS en je hebt meteen een zachte uitstraling in je interieur. Deze plaid ziet er namelijk echt fluffy uit. Daar wil je in de winter wel op de bank onder zitten met wat mooie kaarsjes aan.

Wij zijn in ieder geval fan van de warme uitstraling die deze JYSK collectie heeft voor kerst 2021. Met wat van deze accessoires kan je gemakkelijk een kerstsfeer in je eigen huis creëren. Dus kies wat accessoires die qua kleuren ook mooi in jouw interieur matchen.

Let’s talk about kersttrends! Volgens Etsy gaat we déze kleuren dit jaar veel zien

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geniet van een magische winter met de nieuwe JYSK Nordic Mood-collectie
Sluiten