Begin 2021 in stijl met deze juwelenbox in de vorm van een discobal

Deze juwelenbox is niet voor iedereen weggelegd – als je niet in bent voor wat humor in je interieur, dan is dit niets voor jou. Maar als je wél van een geintje houdt, scroll dan vooral nog een beetje verder. Wij zijn gek op deze juwelenbox in de vorm van een discobal.

Vooral aan te raden als jouw kaptafel op een zonnige plek staat. Wanneer er een zonnestraal op deze juwelenbox komt, fleurt de hele ruimte op.

Juwelenbox in disco-stijl

De juwelenbox neemt niet al te veel ruimte in beslag. De afmetingen van de bal zijn circa 13 cm in diameter. Dat betekent echter niet dat de box geen impact heeft in jouw interieur, want we weten zeker dat dat wél het geval is zodra je ‘m in het ligt legt. Zei iemand daar discoparty?

Discobal juwelenbox
Bron: RADBAG

En ja, uiteraard zit ook in de binnenkant van de juwelenbox een spiegel. Zo kan je in een handomdraai je make-up bijwerken, of kijken of die ketting wel goed bij je outfit past.

Ook om op te hangen

Extra leuk: je kunt de box ook echt als discobal aan het plafond of aan een plank neerleggen. Er zit namelijk een draadje aan, zodat je ‘m gemakkelijk op kunt hangen aan een haak of spijker. Meer inspiratie voor een discobal in huis delen we in dit artikel: Ga voor meer joy in huis met een discobal voor het raam.

Je kunt deze juwelenbox slash discobal nu kopen bij RADBAG voor €29,95 excl verzendkosten. Het product is op voorraad, dus je hebt ‘m volgende week al in huis.

Meer leuke hebbedingetjes van dezelfde webshop

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Begin 2021 in stijl met deze juwelenbox in de vorm van een discobal
Sluiten