Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 14 augustus 2017

Match made in heaven: jute met een fel kleuraccent

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken. Dit keer combineren we jute met een fel kleuraccent.

Jute is een materiaal dat je vaak terugziet in kleden. Meestal in combinatie met neutrale aardetinten en andere natuurlijke materialen. Maar de gouden combinatie komt volgens ons pas écht naar boven als je jute combineert met een fel kleuraccent. Hoe dat eruitziet? Scroll snel naar beneden.

Het layeren van verschillende vloerkleden is een goede optie om deze combinatie toe te voegen in je interieur. Lees hier alles over hoe je meerdere kleden tegelijk gebruikt op de juiste manier.

Deze ruimte bestaat voornamelijk uit neutrale tinten en natuurlijke materialen. Allemaal heel mooi, maar wat brengt de kamer écht tot leven? Juist, de fel oranje bank. Oranje is misschien niet de kleur die we meteen uit onszelf zouden kiezen voor in ons interieur, maar oranje velours gemixt met groen heeft ons over de streep getrokken. Bekijk hier het moodboard dat we maakten na aanleiding van deze fijne ontdekking.

Meer gouden combinaties ontdekken?

Reageer op artikel:
Match made in heaven: jute met een fel kleuraccent
Sluiten