Jaime Andreas
Jaime Andreas Binnenkijken 26 mei 2020

De juiste decoratie kan ieder interieur speciaal maken

Soms zijn het niet de grote meubels, maar juist de decoraties, die een interieur bijzonder maken. De juiste decoratie maakt je huis persoonlijk, levendig en kunnen de omgeving een hele andere sfeer geven. In dit Scandinavische appartement wordt slim gebruik gemaakt van bijzondere decoraties.

Bij decoraties kun je denken aan prachtige bloemen en planten, kaarsen met een lekkere geur, mooie afbeeldingen aan de muur en ga zo maar verder. Niet alleen vullen decoraties je interieur mooi aan; ze kunnen ook een flink statement maken.

juiste decoratie interieur
Bron: Bolaget

de juiste decoratie bepaalt veel voor je interieur
Bron: Bolaget

De juiste decoraties

De woonkamer van dit appartement ziet er in eerste opzicht misschien een beetje rommelig uit, maar dankzij de neutrale vloer en muren blijft het rustig.

In deze ruimte wordt er slim gebruik gemaakt van de hoogte doormiddel van een gigantische landkaart van Europa aan de muur en een geinige klamboe aan het plafond. De klamboe is niet alleen tof als decoratie, maar ook functioneel.

Ook op de houten kast en het hoge rek aan muur staat veel decoratie zoals een aantal gave cactussen en persoonlijke voorwerpen.

spiegel en piano in interieur
Bron: Bolaget

interieur met veel decoratie
Bron: Bolaget

Imposant en statig

De toffe decoraties worden voortgezet in de slaapkamer in de vorm van een imposante zwarte spiegel aan de muur en een toffe goudgele lamp aan het plafond. Beide items zijn echt een statement in dit interieur.

Het is duidelijk dat in dit interieur niet bang zijn een statement te maken. De piano in het midden van de kamer is weliswaar een groot imposant gebruiksmeubel; door zijn prachtige houten look dient het zeker ook als decoratie in dit huis.

gallery wall
Bron: Bolaget

Bijzondere gallery wall

Toch wel ons favoriete onderdeel in dit huis is de geweldige gallery wall in de eetkamer van dit huis. De gallery wall bestaat uit verschillende prints en foto’s van een aantal beroemdheden zoals Frida Kalo en John Lennon. De verschillende omlijstingen van de prints en foto’s geven de gallery wall een persoonlijke en unieke touch.

Inspiratie voor een gallery wall in jouw interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De juiste decoratie kan ieder interieur speciaal maken
Sluiten