Jouw interieur op Roomed? Stuur je foto’s in!

Wij, de Roomed redactie, proberen je te inspireren met de mooiste binnenkijkers. Elke dag, stipt om acht uur ‘s avonds, staat er een nieuwe fotoreportage voor je klaar in uiteenlopende stijlen. Van barok tot Scandinavisch, van klassiek tot hypermodern. En of je nu woont in een klein éénkamerappartement of in een groot familiehuis, tips en inspiratie kun je eigenlijk in elke ruimte toepassen. Geef er je eigen draai aan je maak van je huis je thuis.

Wij zijn natuurlijk ontzettend benieuwd hoe onze lezers er zelf bij zitten. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat ook jij een heel fijn huis hebt gecreëerd. Met een klein budget of juist een kamer vol met design of persoonlijke objecten: achter elk thuis schuilt een verhaal.

En daarom de volgende oproep: deel je interieur met Roomed! Als jij zorgt voor de foto’s, zorgen wij voor een mooi artikel. Door middel van onderstaand formulier kun je je verhaal doen en foto’s uploaden!

[contact-form-7 id=”272167″ title=”Housecall”]

Vóór publicatie nemen wij altijd even contact met je op om extra informatie in te winnen. Wij krijgen veel aanmeldingen, dus helaas is het niet mogelijk om alle inzendingen te publiceren. Hierover wordt niet gecorrespondeerd.

Reageer op artikel:
Jouw interieur op Roomed? Stuur je foto’s in!
Sluiten